Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κινητό και ασύρματο επιχειρείν
(Τεχνολογίες, επιχειρηματικά θέματα, καινοτόμες εφαρμογές στην Ελλάδα)
Συγγραφέας:   Γεώργιος Μ. Γιαγλής


Offer
Με βάση τις πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις στις τεχνολογίες κινητής και ασύρματης επικοινωνίας και την εισχώρησή τους στην παγκόσμια και ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, το παρόν βιβλίο πραγματεύεται με κριτικό πνεύμα την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών κινητού και ασύρματου επιχειρείν στην ελληνική αγορά. Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, σε στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και σε όλους τους αναγνώστες, που ενδιαφέρονται να αναλύσουν τους τρόπους με τους οποίους τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και οι ασύρματες εφαρμογές ολοένα και περισσότερο μετασχηματίζουν τη ζωή μας. Σκοπός του βιβλίου είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει σχετικά με τις τεχνολογίες κινητής και ασύρματης επικοινωνίας, να αναλύσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εφαρμογών χρήσης τέτοιων τεχνολογιών από την ελληνική πραγματικότητα και να αναδείξει στρατηγικές επιλογές των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την εξέλιξη των κινητών και ασύρματων τεχνολογιών. Τεχνολογίες, υπηρεσίες και στρατηγική αποτελούν τους τρεις βασικούς άξονες ανάλυσης σε έξι χαρακτηριστικές Μελέτες Περίπτωσης.

Σημείωση: Πρόλογος: Γ. Δουκίδης.

21χ14 εκ., 350 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βέλτιστες Ελληνικές Επιχειρηματικές Πρακτικές
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 621.386 (Κινητή τηλεφωνία), 621.382 (Τηλεπικοινωνία - Δίκτυα), 384.6 (Ασύρματα συστήματα επικοινωνίας)
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Ι. Δουκίδης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-08-0331-0
ISBN (10ψήφιο): 960-08-0331-5
Βάρος: 0.516 κιλά
Εκδότης: Σιδέρης Ι.
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
25.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.64
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Γιαγλής, Γεώργιος Μ.
Ο Γεώργιος Μ. Γιαγλής είναι Επίκουρος Καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει επίσης διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λέκτορας στο Brunel University (Μεγάλη Βρετανία) και Επισκέπτης Καθηγητής στα University of London (Mεγάλη Βρετανία), Sidney Institute of Technology (Αυστραλία), Polytechnic Institute at New York (ΗΠΑ) και University of Jyvaskyla (Φινλανδία). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στον χώρο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (με έμφαση στις κινητές και ασύρματες τεχνολογίες και επιχειρηματικές εφαρμογές), της προσομοίωσης επιχειρηματικών διαδικασιών και της αξιολόγησης επιχειρηματικών επενδύσεων σε πληροφοριακά συστήματα. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής πολλών επιστημονικών περιοδικών. Από το 2002 είναι αναπληρωτής διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διευθύνει την ομάδα έρευνας για το Κινητό και Ασύρματο Επιχειρείν.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.