Το μουτρωμένο αστεράκι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μουτρωμένο αστεράκι

Λένα Χρηστίδη

Ο μικρούλης αστερίας ήταν πάντα μουτρωμένος. Ζήλευε τ` αστεράκια του ουρανού κι επιθυμούσε να τους μοιάσει. Πίστευε πως μ` αυτόν τον τρόπο θα ξεχώριζε απ` όλους τους άλλους. Τι γίνεται, όμως, όταν η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα; Ο μικρούλης αστερίας δεν είναι πια μουτρωμένος, γιατί μαθαίνει μια πολύ μεγάλη αλήθεια: `Πως όλοι μας είμαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί, αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να τον αγαπήσουμε.`


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Λένα Χρηστίδη (Συγγραφέας)

Η Λένα Χρηστίδη γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1967 και ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 6 ετών. Παρακολούθησε τον κύκλο Δημοσίων Σχέσεων και Marketing στο Κολλέγιο Αθηνών, καθώς επίσης και σεμινάρια ψυχολογίας. Εργάζεται ως Assistant Brand Manager σε γνωστή εταιρεία καλλυντικών. Παράλληλα, είναι υπεύθυνη του δημιουργικού τμήματος που επιμελείται τη σύνταξη και κειμενογράφηση των διαφημίσεων και των ειδικών εντύπων. Στον ελεύθερο χρόνο της, ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαριάννα Μαλλιαρουδάκη

Μαριάννα Μαλλιαρουδάκη (Εικονογράφος)

Η Μαριάννα Μαλλιαρουδάκη γεννήθηκε το 1961 στη Βηρυττό. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Λιβάνου (Universite Libanaise des Beaux Arts). Από το 1984, ζει μόνιμα στην Ελλάδα και ασχολείται με την εικονογράφηση βιβλίων και τη δημιουργική μακέτα ευχετήριων καρτών και άλλων θεμάτων, σε συνεργασία με ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους. Έχει πραγματοποιήσει μια ατομική έκθεση ζωγραφικής στην Αθήνα και έχει λάβει μέρος σε δύο ομαδικές.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση