Ο Αστερούλης και το γράμμα του Παύλου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Αστερούλης και το γράμμα του Παύλου

Θωμαή Μπούκλα

Άννα Συμεωνίδου

12.00€ -28% 8.64€

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Παύλος στο σχολείο του κάνει την πιο πρωτότυπη ευχή στον Άγιο Βασίλη: να μάθει να διαβάζει γρήγορα και καθαρά και... "η γλώσσα του να τρέχει σαν νεράκι στο ρυάκι!"
Για κακή του τύχη όμως, το γράμμα με την ευχή του χάνεται. Ο Αστερούλης, το παιχνιδιάρικο αστέρι, συναντά ζώα και στοιχεία της φύσης και μπλέκει σε περιπέτειες ψάχνοντας να βρει το χαμένο γράμμα, για να ικανοποιήσει το όνειρο του Παύλου. Άραγε θα τα καταφέρει;
Μια ιστορία γραμμένη με πολλή τρυφερότητα από εκπαιδευτικούς, με σκοπό μια εναλλακτική προσέγγιση μαθησιακών δυσκολιών που συναντούν συχνά παιδιά μικρής ηλικίας.
Κυκλοφορεί και σε θεατρικό έργο με σκηνικές οδηγίες.

Θωμαή Μπούκλα (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άννα Συμεωνίδου

Άννα Συμεωνίδου (Συγγραφέας)

Η Άννα Συμεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αξιούπολη του Ν. Κιλκίς. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδεύτηκε στις επιστήμες της αγωγής στο Διδασκαλείο "Δημήτρης Γληνός" και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον κλάδο της σχολικής παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ρένα Μάνθου - Κουτσούδη (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
29x22
Βάρος:
0.415 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση