Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρώτοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη

Offer
Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί το παλαιότερο αλλά και ουσιαστικότερο ζήτημα για τις επιχειρήσεις. Το μυστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης είναι να έχει ευχαριστημένους πελάτες, που θα συνεχίσουν να την προτιμούν ακόμη και αν εμφανιστούν ανταγωνιστές.
Όπως μας θυμίζει ο Peter Drucker, δεν υπάρχουν αποτελέσματα «εντός των τειχών». Το μόνο αποτέλεσμα που μετράει είναι ο ικανοποιημένος πελάτης, αλλά γιʼ αυτό πρέπει πολλά πράγματα να γίνουν σωστά. Είναι λοιπόν ένα «ολιστικό» αποτέλεσμα.
Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και το είδος του προϊόντος/ υπηρεσίας που αυτή προσφέρει, οι πελάτες της πρέπει να ξέρουν ότι τους επιφυλάσσεται μια εξαιρετική μεταχείριση, όχι μόνο ως προς την ποιότητα του προϊόντος, αλλά και ως προς τον σεβασμό στον καταναλωτή. Μόνον έτσι η επιχείρηση θα έχει το προβάδισμα στις πωλήσεις, κερδίζοντας και διασφαλίζοντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά που απευθύνεται.
Αυτό απαιτεί μια φιλοσοφία που να διαπερνά όλη την επιχείρηση, μια εταιρική κουλτούρα που να στοχεύει πάντα και να εμμένει στη διατήρηση μιας άψογης εξυπηρέτησης. Οι επικεφαλής της επιχείρησης επωμίζονται τη διαμόρφωση μιας τέτοιας κουλτούρας και φροντίζουν για τη σωστή διάχυσή της στα στελέχη. Διότι η φροντίδα του πελάτη έχει άμεσο αντίκτυπο στην κερδοφορία και στη μακροβιότητα της επιχείρησης αλλά και στην ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.


Σημείωση: Πρόλογος: Γιώργος Μαντές

24χ17 εκ., 168 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννης Ζηρίνης (Επιμελητής) , Βαρβάρα Μουζοπούλου (Μεταφραστής) , Jonathan Kitching (Επιμελητής) , Lifeskills International Ltd (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-218-290-1
ISBN (10ψήφιο): 960-218-290-3
Βάρος: 0.314 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
18.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.88
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.