Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μεθοδολογία έρευνας στις επιστήμες της αγωγής
(Μια διδακτική προσέγγιση)

Offer
Στόχος του βιβλίου είναι να καθοδηγήσει με σαφήνεια, ακρίβεια και απλότητα τον νέο ερευνητή (μελετητή) στη μεθοδολογία της έρευνας. Να τον μάθει πώς πρέπει να οργανώνει, να εκτελεί, να αναλύει και να παρουσιάζει μια έρευνα και με βάση αυτές τις γνώσεις να μπορεί να αντιλαμβάνεται ό,τι έχει σχέση με την έρευνα και να προχωρεί σε οποιονδήποτε τομέα της χωρίς καμία δυσκολία.
Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τις εξής καινοτομίες:
α) Η διδακτική προσέγγιση του υλικού. Ο τρόπος παρουσίασής του είναι καθοριστικός προκειμένου να αφομοιωθεί και να μπορεί να εφαρμοστεί απ΄ όλους τους ενδιαφερομένους (φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές, ερευνητές κ.λπ.).
β) Η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.
γ) Η ενσωμάτωση των απαραίτητων γνώσεων της Στατιστικής στη μεθοδολογία της έρευνας.

24χ16 εκ., 406 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 507 (Επιστήμη - Μεθοδολογία)
ISBN: 978-960-460-926-0
ISBN (10ψήφιο): 960-460-926-2
Βάρος: 0.727 κιλά
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
29.70
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.76
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δημήτρης Καραγεώργος είναι μαθηματικός με διδακτορικές σπουδές στην Αγγλία. Υπηρέτησε τριάντα πέντε χρόνια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής, γυμνασιάρχης, λυκειάρχης, σχολικός σύμβουλος, μόνιμος πάρεδρος και σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Διδάσκει ως επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (τομέας Παιδαγωγικής του τμήματος Φ.Π.Ψ.). Στη μακρόχρονη εκπαιδευτική του θητεία δίδαξε το μάθημα των μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, ασχολήθηκε με τη σύνταξη αναλυτικών προγραμμάτων, τη συγγραφή διδακτικών εγχειριδίων, που διδάσκονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, την παραγωγή υποστηρικτικού διδακτικού υλικού για τα μαθηματικά και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Έχει γράψει αρκετά βιβλία μαθηματικών και έχει δημοσιεύσει σε ελληνικά και ξένα περιοδικά περισσότερες από πενήντα εργασίες που αναφέρονται στα προηγούμενα αντικείμενα και στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.