Με τις καλύτερες προθέσεις
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Με τις καλύτερες προθέσεις

Μυθιστόρημα

Akhil Sharma

Ο Ραμ Καράν, ένας διεφθαρμένος δημόσιος υπάλληλος, ζει με τη χήρα κόρη του και την εγγονή του στις φτωχές συνοικίες του Δελχί και βασανίζεται από ένα έξοχο μυστικό. Μετά τη δολοφονία του Ρατζίβ Γκάντι, η χώρα ταλαιπωρείται από την πολιτική αστάθεια και ο Καράν παγιδεύεται σε μια σειρά από επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν τη ζωή του ίδιου και της οικογένείας του. Ταυτόχρονα, η κόρη του, η Ανίτα, αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα προτιμούσε να μείνει θαμμένο για πάντα. Οι ήρωες του Ακχίλ Σάρμα, είτε είναι πολιτικοί είτε παιδιά, ιερωμένοι ή εκβιαστές, παρουσιάζονται σε όλη τους τη διάσταση με πάθος αλλά και παραλογισμό. Το βιβλίο ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν κόσμο τόσο μακρινό αλλά και τόσο οικείο όσο τα σπίτια της γειτονίας του και του αποκαλύπτει την ψυχή ενός ανθρώπου βασανισμένου, ηθικά αμφιλεγόμενου, παράξενου, ακριβώς όπως οι αντι-ήρωες του Ντοστογιέφσκι.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αγορίτσα Μπακοδήμου

Αγορίτσα Μπακοδήμου (Μεταφραστής)

Η Αγορίτσα Μπακοδήμου γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα, όπου και ζει. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση και όποτε μπορεί ταξιδεύει. Σύντροφός της στο ταξίδι ο ποιητής Παναγιώτης Κερασίδης.


Akhil Sharma

Akhil Sharma (Συγγραφέας)

Ο Ακχίλ Σάρμα γεννήθηκε στο Δελχί της Ινδίας το 1971. Μεγάλωσε στο Έντισον του Νιού Τζέρσεϊ και ζει στο Μανχάταν, όπου εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων σε χρηματιστηριακή εταιρεία της Wall Street. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί στα "Best American Short Stories Anthology", "O. Henry Award Winners Anthology", "The Atlantic Monthly", "The New Yorker" (απόσπασμα του πρώτου του μυθιστορήματος "An Obedient Father", 2000), "The Quarterly" και "Fiction".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
404
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.49 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση