Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τουρισμός και δίκαιο
(Προβλήματα και προοπτικές: Πρακτικά συνεδρίου Μάλια Ηρακλείου Κρήτης, 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2000)

Τουρισμός και δίκαιο
Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει το πρόγραμμα, τις εισηγήσεις και τις παρεμβάσεις στο πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής συνέδριο, που διοργανώθηκε στη χώρα μας, με αντικείμενο την συζήτηση σε βάθος των νομικών προβλημάτων της τουριστικής μας βιομηχανίας.
Η επιστημονική αυτή εκδήλωση προήλθε από το τμήμα Νομικής της σχολής Ν.Ο.Π.Ε του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Μαλίων Ηρακλείου Κρήτης.
Ειδικότερα, το βιβλίο περιέχει 10 εισηγήσεις και 3 παρεμβάσεις, που καλύπτουν ειδικούς νομικούς προβληματισμούς με τους οποίους έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη η πράξη σε θέματα αστικού, ιδιωτικού διεθνούς, εργατικού, φορολογικού και ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και 1 εισήγηση και 2 παρεμβάσεις, που αναφέρονται σε οικονομικής φύσεως προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων.
Εισηγητές και παρεμβαίνοντες είναι καθηγητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ειδικοί ερευνητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επίσημων φορέων άσκησης της τουριστικής πολιτικής και δικηγόροι με εμπειρία στα θέματα του τουρισμού.
Χορηγοί της παρούσας έκδοσης των Πρακτικών υπήρξαν ο Δήμος Μαλίων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Ένωση ξενοδόχων της Κω.


Σημείωση: Εισηγητές: Κουτσουραδής, Αχιλλέας Γ. - Γραμματικάκη-Αλεξίου, Αναστασία - Χατζαντώνης, Αλκιβιάδης - Χατζηνικολάου-Αγγελίδου, Ράνια - Μπακατουνάκη-Καλογεροπούλου, Σοφία κ.ά.

24χ17 εκ., 436 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 346.07 (Εμπορικό δίκαιο), 340 (Δίκαιο), 338.479 1 (Τουρισμός)
Άλλα πρόσωπα: Α.Π.Θ. Τμήμα Νομικής (Φορέας) , Δήμος Μαλίων Ηρακλείου Κρήτης (Φορέας) ,
ISBN: 978-960-301-648-9
ISBN (10ψήφιο): 960-301-648-9
Βάρος: 0.82 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
38.18
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.27
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.