Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Περιπτωσιολογικές διερευνήσεις εταιρικών θεμάτων
(Λογιστική εταιριών)

Offer
Η εργασία αυτή αναφέρεται σε προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Λογιστική, όταν -εμβόλιμα κατά τις διαδικασίες της γεγονότα, συμβαίνει να συνδέονται και να συναρτώνται άμεσα με το ότι κάποιες επιχειρήσεις είναι «εταιρικές».
Η όλη προσπάθεια, επικεντρώνεται στο πως μπορούν οι ασχολούμενοι, υπό την όποια ιδιότητά τους με το αντικείμενο της «Λογιστικής Εταιριών», να γίνονται όλο και περισσότερο αποτελεσματικοί κατά την αντιμετώπιση των αντίστοιχων εταιρικών προβλημάτων.
Το βιβλίο αποτελείται από δυο κύρια μέρη:
- Στο πρώτο μέρος, αναπτύσσεται το, για τους πλέον συνηθέστερους στην ελληνική πραγματικότητα εταιρικούς τύπους, σχετικό θεωρητικό υπόβαθρο καθώς και η ανάλογη τεκμηρίωση, βασισμένα στην αντίστοιχη νομοθεσία και λογιστική θεωρία και πρακτική, ενώ ταυτόχρονα "υπηρετούνται" από μια σειρά "συνοπτικών οδηγών" και πινάκων με "κωδικούς - κλειδιά", μα κυρίως από μεγάλο αριθμό αντίστοιχων παραδειγμάτων.
- Στο δεύτερο μέρος, παρατίθεται μια σειρά αντίστοιχων "case studies" ομαδοποιημένων σε ενιαίες ενότητες, α) σύσταση των εταιριών, β) χειρισμός αποτελεσμάτων, γ) μεταβολές εταιρικού κεφαλαίου, δ) λύση - εκκαθάριση εταιριών κ.λπ., που όλες τους επίσης συνοδεύονται από αντίστοιχους "συνοπτικούς οδηγούς" και πίνακες με "κωδικούς-κλειδιά" κατά περίπτωση.
Αποστολή των σελίδων αυτών, είναι κατ΄ αρχήν η υποστήριξη των φοιτητών - σπουδαστών διοικητικο-οικονομικών σπουδών από πλευράς εναρμονισμένης με τις σημερινές απαιτήσεις βιβλιογραφίας. Κυρίως όμως, οι "ειδικοί επαγγελματίες" του κλάδου είτε ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, λογιστές κ.ά. αλλά είτε ως καθηγητές - εκπαιδευτές επί του αντικειμένου, θα βρουν στο βιβλίο αυτό ένα σύγχρονο και συνάμα αποτελεσματικό "εργαλείο" για τη δουλειά τους.


24χ17 εκ., 439 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-02-1596-0
ISBN (10ψήφιο): 960-02-1596-0
Βάρος: 0.739 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
28.76
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.41
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μακρυγιωργάκης, Μάριος Γ.
Ο Μάριος Γ. Μακρυγιωργάκπς γεννήθηκε στον Αμιρά Βιάννου και κατοικεί με την οικογένειά του στο Ηράκλειο Κρήτης. Οικονομολόγος - συγγραφέας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και τον Τουρισμό (MSc), τον κέρδισε όμως η Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία, (μέσω μιας διδακτορικής υποψηφιότητας που παραμένει ...υποψηφιότητα), και τώρα πλέον, η μακρόχρονη καριέρα του στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι η έμπνευσή του ως διδάσκοντος Α.Ε.Ι. καθώς και ως "εκπαιδευτή ενηλίκων", στις εισηγήσεις του σε σεμινάρια ανάπτυξης στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών. Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται κυρίως στον "Ανθρώπινο Παράγοντα" και τις πτυχές αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητάς του "σε πλαίσια ομάδων", (τόσο ως "manager", "marketer" και "συνεργάτη", όσο και ως "κοινωνικού όντος").

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.