Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
3.500 χρόνια μάχες
(Συγκρούσεις, εκστρατείες, πόλεμοι από το Α-Ω)
Συγγραφέας:   John Laffin


3.500 χρόνια μάχες

Ξεκινώντας από το Μέγκιντο, 1496 π.Χ., την πρώτη μάχη στην ιστορία που έχει καταγραφεί και φτάνοντας στους πολέμους των τελευταίων ετών του 20ού αιώνα, το έργο αυτό αποτελεί ό,τι πληρέστερο στον τομέα των ενόπλων αντιπαραθέσεων στη θάλασσα, την ξηρά και τον αέρα. Περιέχει λεπτομερείς αναφορές σε πάνω από 7.000 μάχες, εκστρατείες και πολέμους, ταξινομημένες με αλφαβητική σειρά και καλύπτει όλες τις γνωστές αλλά και τις λιγώτερο γνωστές στρατιωτικές αντιπαραθέσεις. Στις πρώτες δε σελίδες του, υπάρχει ένας ακόμη οδηγός με τους σημαντικούς πολέμους και τις μάχες τους, σε μια χρονολογική σειρά.
Το έργο "3.500 Χρόνια Μάχες" αποτελεί οδηγό όχι μόνο για τους ιστορικούς αλλά και για έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό αναγνωστών που ενδιαφέρονται για τις στρατιωτικές αντιπαραθέσεις. Ο John Laffin έχει γράψει 50 βιβλία με θέμα την Στρατιωτική Ιστορία και την Ιστορία των Πολέμων, καθώς και πολλά ειδικά άρθρα και είναι διεθνώς γνωστός. Κάποια από τα βιβλία του διδάσκονται υποχρεωτικά σε Στρατιωτικές Σχολές αρκετών Χωρών. Αυτό το βιβλίο των μαχών, εκστρατειών και πολέμων χρειάστηκε προετοιμασία δύο δεκαετιών.


25χ18 εκ., 776 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 900.03 (Ιστορία - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά)
Άλλα πρόσωπα: Χαράλαμπος Γ. Νικολάου (Επιμελητής) , Θεόδωρος Δραγώνας (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-7178-20-6
ISBN (10ψήφιο): 960-7178-20-3
Βάρος: 2.048 κιλά
Γράψε τη δική σου κριτική
36.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.04
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.