Μην πυροβολείτε τον υπάλληλο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μην πυροβολείτε τον υπάλληλο

Αντιστρέφοντας το κλίμα εκνευρισμού στο χώρο εργασίας

Hendrie Weisinger

Παραδεχτείτε το. Από την πρώτη στιγμή που πατήσατε το πόδι σας στην εταιρεία, νιώσατε το άγρυπνο βλέμμα του διευθυντή να σας ακολουθεί: διαρκώς ευέξαπτος, αδικαιολόγητα αυταρχικός, συνεχώς δυσαρεστημένος. Σας έχει δώσει πλέον πολλές αφορμές για να του τα πείτε έξω από τα δόντια. Ψυχραιμία... Όλα είναι θέμα στρατηγικής...
Παραδεχτείτε το. Από την πρώτη στιγμή που τον είδατε να περνάει την πόρτα της εταιρείας σας με το ύφος του «καλόβολου βλάκα», μπήκατε σε υποψίες. Και φυσικά δεν διαψευστήκατε: διαρκώς καθυστερημένος, επικίνδυνα ασυνεπής, αυτάρεσκος «ξερόλας», σας έχει δώσει πλέον πολλές αφορμές για να τον απολύσετε. Ψυχραιμία... Μην πυροβολείτε τον υπάλληλο!
Η κριτική είναι μια έννοια συναισθηματικά φορτισμένη, που ερμηνεύεται αρνητικά από τους περισσότερους. Η ικανότητα όμως να ασκείτε και να δέχεστε κριτική είναι πολύ σημαντική για την επαγγελματική και την προσωπική σας επιτυχία. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη δεξιότητά σας σ` αυτόν τον σημαντικό τομέα, το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει να παραμένετε ψύχραιμος όταν ασκείτε η δέχεστε κριτική· να μετατρέψετε μια αρνητική κριτική σε θετική· να χρησιμοποιήσετε την κριτική για να επηρεάσετε καταστάσεις.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Θάλεια Σπυροπούλου (Μεταφραστής)


Hendrie Weisinger

Hendrie Weisinger (Συγγραφέας)

Διακεκριμένος ψυχολόγος, ο εμπνευστής της "Εκπαίδευσης στην Κριτική" και μια αυθεντία στο πεδίο της συναισθηματικής νοημοσύνης και στον έλεγχο του θυμού. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στην Oprah και στην The Today Show. Τακτικός ομιλητής και εκπαιδευτής, έχει διδάξει σε εκατοντάδες σεμινάρια για εταιρίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσιες υπηρεσίες και στη Young Presidents Organization.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
207
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.386 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση