Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ιστορία της ιατρικής
(Από τους προϊστορικούς χρόνους έως σήμερα)
Συγγραφέας:   Πάνος Σ. Μανιάτης


Ιστορία της ιατρικής
Αυτό το βιβλίο εισάγει τον αναγνώστη στην ιστορία ενός από τα πιο ευγενή και αρχαιότερα επαγγέλματα, την ιατρική. Μελετάει την εξέλιξη της παγκόσμιας ιατρικής από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι σήμερα. Αναφέρεται σε όλους τους κλάδους της ιατρικής και ακόμη στην οδοντιατρική, στη φαρμακευτική και στη βιολογία. Σημαντικό τμήμα του βιβλίου αναφέρεται και στην εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας. Ακόμη δίνει στοιχεία για τα βήματα που ακολούθησε η ιατρική εκπαίδευση και η κοινωνική θέση του ιατρού ανά τους αιώνες.
Ενώ είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο είναι προσιτό σε κάθε αναγνώστη. Βέβαια είναι ένα σημαντικό βοήθημα για τον σπουδαστή και κάθε άτομο που δραστηριοποιείται στις βιολογικές επιστήμες.

24χ17 εκ., 575 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 610.09 (Ιατρική - Ιστορία)
ISBN: 978-960-8229-21-1
ISBN (10ψήφιο): 960-8229-21-9
Βάρος: 1.096 κιλά
Εκδότης: Εντός
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
45.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.05
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Πάνος Μανιάτης διδάσκει το μάθημα της Ιστορίας της Ιατρικής στο ΤΕΙ Αθήνας. Μόνιμος εκπαιδευτικός στα ΤΕΙ από την ίδρυσή τους, εκτός από την Ιστορία της Ιατρικής δίδαξε ή και διδάσκει και άλλα μαθήματα συναφή με τις σπουδές του, όπως Ιατρική, Φυσική, Ηλεκτρονική Φυσική και Τεχνολογία, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές κ.ά. o Ως προπτυχιακός και μεταπτυχιακός σπουδαστής συμμετείχε σε ερευνητικές δραστηριότητες που είχαν και σχέση με την Ιατρική και Ηλεκτρονική Τεχνολογία, την Αγωγή Υγείας, τη Γεωφυσική κ.ά. o Στο εκπαιδευτικό του έργο περιλαμβάνονται συγγραφή βιβλίων στα προαναφερόμενα επιστημονικά πεδία, όπως Ιατρική, Φυσική, Φυσική για Ραδιολόγους και Ακτινολόγους, Ηλεκτρονική Φυσική και Φυσική Ημιαγωγών, Μέθοδος Εφηρμοσμένης Γεωφυσικής κ.ά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.