Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στατιστικές εφαρμογές με S.P.S.S.

Offer
Η χρησιμότητα και η άμεση εφαρμογή της Στατιστικής σε όλες τις επιστήμες και κυρίως στις οικονομικές, οδήγησε στη δημιουργία προγραμμάτων τα οποία έχουν τη δυνατότητα εισαγωγής, επεξεργασίας, ανάλυσης και παρουσίασης μεγάλου όγκου δεδομένων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το S.P.S.S. (Statistical Package for Social Sciences) έχει όλες αυτές τις δυνατότητες και η χρήση του σε μεγάλες έρευνες θεωρείται απαραίτητη, ενώ η βοήθεια αλλά και η αξιοπιστία που προσφέρει είναι πολύ μεγάλες.
Το S.P.S.S. απευθύνεται σε άτομα εξοικειωμένα με τη χρήση των Windows, που έχουν συγχρόνως και πολύ καλή γνώση του αντικειμένου της Στατιστικής.
Τα μενού του προγράμματος τα οποία αναφέρω είναι αυτά που έχουν σχέση με τη θεωρία που έχουν διδαχθεί οι σπουδαστές Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων στο μάθημα της Στατιστικής.

24χ17 εκ., 169 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Επιστημονική Βιβλιοθήκη
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 310 (Στατιστική)
ISBN: 978-960-218-258-1
ISBN (10ψήφιο): 960-218-258-Χ
Βάρος: 0.319 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Ευστάθιος Δημητριάδης είναι καθηγητής Στατιστικής Επιχειρήσεων και Οικονομικών Μαθηματικών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας. Σπούδασε Μαθηματικά και συνέχισε με Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας. Εκπόνησε τη Διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο με παρουσία σε πολλά Διεθνή Συνέδρια και Δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Πεδία του ερευνητικού του ενδιαφέροντος είναι οι Κοινωνικές και Οικονομικές Επιστήμες.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.