Περιβάλλον
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περιβάλλον

Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Γιώργος Χ. Βαβίζος

Αριστείδης Μερτζάνης

(. . .) Το βιβλίο των Γ. Βαβίζου και Α. Μερτζάνη «Περιβάλλον - Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» περιγράφει τις μεθοδολογίες εκπόνησης των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που προβλέπουν οι νέες προδιαγραφές και μεταφέρει με κατανοητό τρόπο, και χωρίς να παρεκκλίνει από την επιστημονική τεκμηρίωση και τεχνική γνώση, τις απόψεις των συγγραφέων, και όχι μόνο, στους ειδικούς επιστήμονες αλλά και στους πολίτες. Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο αποδίδει την επαγγελματική εμπειρία είκοσι και πλέον ετών και την επιστημονική γνώση των συγγραφέων στα ζητήματα Περιβάλλοντος και Οικολογίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γιώργος Χ. Βαβίζος

Γιώργος Χ. Βαβίζος (Συγγραφέας)

Ο Γεώργιος Βαβίζος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε Βιολογικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Messina (Ιταλία). Από το 1975 είναι μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ (Π.Δ. 541/1979) στην κατηγορία 27 "Περιβαλλοντικές Μελέτες" και στην κατηγορία 17 "Χημικές Μελέτες και Έρευνες". Έχει εκπονήσει περισσότερες από 450 μελέτες. Είναι πρόεδρος της εταιρείας Eco - Consultants S.A. (Βαβίζας - Ζαννάκη, Μελέτες - Έρευνες Α.Ε.), η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο την εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αριστείδης Μερτζάνης

Αριστείδης Μερτζάνης (Συγγραφέας)

Ο Αριστείδης Μερτζάνης γεννήθηκε στη Λαμία το 1957. Σπούδασε Γεωλογικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Bologna (Ιταλία). Από το 1981 είναι μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Κατέχει Γ΄ Τάξης πτυχίο μελετητή δημοσίων έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ (Π.Δ. 541/1979) στην κατηγορία 27 "Περιβαλλοντικές Μελέτες" και στην κατηγορία 20 "Γεωλογικές, Υδρογεωλογικές και Γεωφυσικές Μελέτες και Έρευνες". Έχει εκπονήσει περισσότερες από 250 σχετικές μελέτες. Είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Eco - Consultants S.A. (Βαβίζος - Ζαννάκη, Μελέτες - Έρευνες Α.Ε.), η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο την εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
341
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.82 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση