Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανάπτυξη διεπιφανειών χρήστη σε ελεγχόμενο γραφικό περιβάλλον
(Εφαρμογές σε συστήματα πληροφοριών χώρου)

Ανάπτυξη διεπιφανειών χρήστη σε ελεγχόμενο γραφικό περιβάλλον
Η ύλη του βιβλίου καλύπτει τεχνικές και μεθόδους ανάπτυξης διεπιφανειών χρήστη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ιδιότητες και απαιτήσεις.
Η προσέγγιση των θεμάτων ακολουθεί μια hands-on πρακτική και learn-by-doing λογική, με την ανάπτυξη διεπιφανειών για τη διαχείριση εφαρμογών συστημάτων πληροφοριών χώρου (Ψηφιακή Τεκμηρίωση Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Διαχείριση Χωρικής Πληροφορίας σε CAD περιβάλλον, Ταχεία Πρωτοτυποποίηση διεπιφανειών και διαχείριση εικονικής κάμερας σε ελεγχόμενο περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας). Η ανάπτυξη αυτών των εφαρμογών στηρίζεται στην ανάλυση των αναγκών, τον προσδιορισμό των απαιτήσεων των χρηστών, το σαφή καθορισμό των ιδιοτήτων της επικοινωνίας και τελικά τον αυστηρό και σαφή προσδιορισμό των χαρακτηριστικών της διεπιφάνειας.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές και επιστήμονες υπολογιστών και πληροφορικής που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν, σε ελεγχόμενο περιβάλλον προγραμματισμού, γραφικές διεπιφάνειες επικοινωνίας χρήστη-εφαρμογής.

24χ17 εκ., 484 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-431-768-4
ISBN (10ψήφιο): 960-431-768-7
Βάρος: 0.926 κιλά
Εκδότης: Ζήτη
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
34.08
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

30.67
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Στυλιάδης, Αθανάσιος Δ.
Διπλωματούχος τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. (1980). Έφεδρος αξιωματικός πληροφορικής στη γεωγραφική υπηρεσία στρατού / μηχανογραφικό κέντρο (1980-1983, Αθήνα). Μηχανικός, σύμβουλος νομάρχη σε θέματα πληροφορικής και Η/Υ, στη νομαρχία Φλώρινας (1983-1985), απ΄ όπου και παραιτήθηκε για να πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. M. Sc. στην επιστήμη των Η/Υ με έμφαση στα τρισδιάστατα γραφικά συστήματα, από το Dundee University (1988-1989. Scotland) και εκλογή σε ενιαία θέση καθηγητή - επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (1989). Διδακτορικό στην ευρύτερη περιοχή CAD, GIS και Modeling από το Α.Π.Θ. (1997). Έχει συγγράψει περισσότερες από 40 επιστημονικές εργασίες και συμμετείχε με ανακοινώσεις σε 18 διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.