Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κοστολόγηση

Κοστολόγηση
Το βιβλίο αυτό είναι σχεδιασμένο να εφοδιάσει το σπουδαστή με μια ολοκληρωμένη γνώση της θεωρίας και της πρακτικής της κοστολόγησης.
Στόχος είναι να βοηθήσει: 1) στην κατανόηση των πληροφοριών που παράγονται από τη χρήση των συστημάτων κοστολόγησης και 2) στην ερμηνεία και τη χρήση των κοστολογικών πληροφοριών.
Η κατάταξη της ύλης ακολουθεί το περίγραμμα και τις κλασσικές αρχές διδασκαλίας του μαθήματος, όπως αυτό διδάσκεται στους περισσότερους χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το βιβλίο καλύπτει αναλυτικά τις αρχές, τις τεχνικές και τις μεθόδους που εμπεριέχονται στη λογιστική κόστους. Στο πρώτο και δεύτερο μέρος υπάρχει λεπτομερής κάλυψη των αντικειμενικών σκοπών, των αρχών, των τεχνικών και των μεθόδων της κοστολόγησης που συνδέονται με την ανάλυση, τη συγκέντρωση και την κατανομή του κόστους. Τα μέρη τρίτο και τέταρτο αφορούν τη χρήση των κοστολογικών πληροφοριών στον σχεδιασμό, τον έλεγχο και τη λήψη αποφάσεων. Σε όλα τα μέρη η θεωρία συνοδεύεται από πρακτικά παραδείγματα που αναδεικνύουν την σπουδαιότητα και τις συσχετίσεις των διαφόρων κοστολογικών απόψεων. [...]

24χ17 εκ., 321 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική), 657.42 (Λογιστική του κόστους)
ISBN: 978-960-390-107-5
ISBN (10ψήφιο): 960-390-107-5
Βάρος: 0.658 κιλά
Εκδότης: Interbooks
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
28.76
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.