Το πέταγμα της γοργόφτερης μύγας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το πέταγμα της γοργόφτερης μύγας

Μυθιστόρημα

Στέφανος Δ. Λέπουρας

Η μοίρα του ανθρώπου αλλάζει τόσο γρήγορα, που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις τις απότομες αλλαγές της. Πολύ περισσότερο να την τιθασεύσεις και να την προγραμματίσεις.
Ένας μεγάλος αρχαίος ποιητής και σοφός είπε ότι η μοίρα του ανθρώπου αλλάζει γρηγορότερα κι από το πέταγμα της γοργόφτερης μύγας.
Αυτές τις απότομες αλλαγές της μοίρας ενός μικρού ιεροσπουδαστή, που εγκατέλειψε τις θεολογικές σπουδές κι άνοιξε πανιά για μεγάλα κοσμικά ταξίδια, περιγράφει με πειστικό και ρεαλιστικό τρόπο αυτό το βιβλίο.
Ο Νίκος, με την εξυπνάδα και την ψυχική δύναμη που διαθέτει, προσπαθεί να οδηγήσει τη μοίρα του, αλλά αυτή του παίζει περίεργα παιχνίδια...

Στέφανος Δ. Λέπουρας

Στέφανος Δ. Λέπουρας (Συγγραφέας)

Ο Στέφανος Λέπουρας γεννήθηκε στην Κέα, σπούδασε οικονομικά και εργάστηκε στη ΔΕΗ ως οικονομικό στέλεχος και επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της Επιχείρησης. Εκλέχτηκε δήμαρχος Κέας και στη συνέχεια για δύο τετραετίες Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων και Έπαρχος Κέας-Κύθνου. Είναι δημοσιογράφος των Κυκλάδων, πρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου και συγγραφέας των βιβλίων "Η Λαμπρή του Μαγκούφη", "Το Πέταγμα της Γοργόφτερης Μύγας", "Οι Περιπέτειες του Γκαρό", "Ο Μπακαλόγατος", "Εικόνες της Κέας (Τζιας)", "Τα Τρυφερά χρόνια".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
185
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.287 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση