Η Έλσα και ο Σοκολάτα με γάλα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Έλσα και ο Σοκολάτα με γάλα

Όλγα Σεχίδου

(...) Την ώρα που τραβούσα τις κουρτίνες, είδα στο απέναντι μπαλκόνι ένα αγόρι τόσο «σκούρο», σαν κέικ περιχυμένο σοκολάτα. Βρε, μπας και είχε δίκιο ο δάσκαλος, που μας είπε προχθές ότι οι ήπειροι μετακινούνται κι ότι ίσως έρθει μια στιγμή που η Ευρώπη ενωθεί με την Αφρική...; Λέτε να έγινε κιόλας αυτή η ένωση; Άντε να μαθαίνεις πάλι απ’ την αρχή τα καινούργια σύνορα της χώρας σου. (...)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Βασίλης Χατζηβασιλείου

Βασίλης Χατζηβασιλείου (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Βασίλης Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947 από Μικρασιάτες γονείς. Ασχολείται με την πεζογραφία, το θεατρικό έργο, το αφήγημα για παιδιά, το κόμιξ και τη συγγραφή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σεναρίων. Διηγήματα, χρονογραφήματα, κριτικές βιβλίων και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά με τα οποία κατά καιρούς συνεργάζεται. Το βιβλίο του "Το τρύπιο βουνό", είναι το πρώτο του λογοτεχνικό έργο που έρχεται στη δημοσιότητα από τις εκδόσεις Α.Σ.Ε. (Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις) με τις εμπειρίες των παιδικών του χρόνων.

Έλλη Γρίβα

Έλλη Γρίβα (Εικονογράφος)

Η Έλλη Γρίβα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Εισήχθη πρώτη στην Α.Σ.Κ.Τ. (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας) το 1994 απ΄ όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει στο ενεργητικό της τρεις ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ομαδικές.


Όλγα Σεχίδου

Όλγα Σεχίδου (Συγγραφέας)

Η Όλγα Σεχίδου γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1959 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο το 1977. Φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Από το 1985 υπηρετεί ως εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετεκπαιδεύτηκε για δυο χρόνια στο Διδασκαλείο Θεσσαλονίκης "Δημήτρης Γληνός" κατά τη διάρκεια των οποίων είχε τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ασχοληθεί με την παιδική λογοτεχνία για την οποία έτρεφε πάντα ιδιαίτερη συμπάθεια. Παράλληλα ασχολείται με την ποίηση. Έχει δύο παιδιά, τον Θεόφιλο και το Βασίλη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
142
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.223 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση