Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Έλεγχος κυκλωμάτων και μετρήσεων με Η/Υ
(Εφαρμογές: Μετατροπείς αναλογικού και ψηφιακού σήματος: Σειριακή και παράλληλη θύρα: Η θύρα USB: Μικροελεγκτές PIC 16F84 και Motorola 6805: Παραδείγματα σε QBasic και Visual Basic)

Έλεγχος κυκλωμάτων και μετρήσεων με Η/Υ
Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στις βασικές αρχές της ψηφιακής παραγωγής, συλλογής και μετάδοσης σημάτων, για τον έλεγχο συσκευών, με τη βοήθεια υπολογιστών και μικροελεγκτών.
Απευθύνεται στους σπουδαστές της ηλεκτρονικής, των υπολογιστών, αλλά και όλων των τεχνολογικά εφαρμοσμένων επιστημών. Μπορεί να προσφέρει χρήσιμες γνώσεις σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στις πρακτικές τεχνικές της αυτοματοποίησης και των μετρήσεων.
Τα κυκλώματα που περιλαμβάνονται έχουν όλα ελεγχθεί και χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διατάξεις. Έχουν σχεδιαστεί με το κριτήριο να υλοποιούνται με φθηνά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, που να βρίσκονται εύκολα στην ελληνική αγορά.

25χ18 εκ., 428 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική), 621.381 5 (Ηλεκτρονικά κυκλώματα)
ISBN: 978-960-8050-67-9
ISBN (10ψήφιο): 960-8050-67-7
Βάρος: 1.035 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
23.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

21.20
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ιωάννης Καλόμοιρος είναι διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Ηλεκτρονικής Φυσικής. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Μέση εκπαίδευση ως ηλεκτρονικός φυσικός. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα χαρακτηρισμού υλικών και διατάξεων μικροηλεκτρονικής, ενώ τα πρόσφατα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τους μικροελεγκτές και τον σχεδιασμό ψηφιακών συστημάτων, με εφαρμογές στη ρομποτική. Είναι επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΙ Σερρών, όπου διδάσκει μαθήμάτα σχετικά με τα ηλεκτρονικά και τα συστήματα ψηφιακών μετρήσεων.

Ο Στέλιος Μπουλταδάκης είναι διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ηλεκτρονικής και ραδιοηλεκτρολογίας του ίδιου Τμήματος. Εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση στην ειδικότητα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων. Εργάστηκε ως επιμορφωτής εκπαιδευτικών στην Εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική πράξη και έχει κάνει πολλές εισηγήσεις σε εκπαιδευτικά συνέδρια. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά στο επιστημονικό πεδίο της Φυσικής Στερεάς Κατάστασης και ειδικότερα με τις οπτικές ιδιότητες ημιαγωγικών υλικών και έχει δημοσιεύσει πολλές ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε συνέδρια με κριτές.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.