Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχεδίαση εφαρμογών αυτοματισμού με τη γλώσσα STEP 7 σε STL και SCL
(Προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7-300/400)
Συγγραφέας:   Hans Berger


Σχεδίαση εφαρμογών αυτοματισμού με τη γλώσσα STEP 7 σε STL και SCL
Οι προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7 χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση συστημάτων ελέγχου για μηχανές, εργοστάσια και βιομηχανικές διεργασίες. Οι σχετικές διεργασίες ελέγχου ανοικτού και κλειστού βρόχου μπορούν να υλοποιηθούν με χρήση του λογισμικού STEP 7, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το λογισμικό STEP 5, με τις διάφορες γλώσσες προγραμματισμού του.
Αυτό το βιβλίο περιγράφει στοιχεία και εφαρμογές των κειμενοστρεφών γλωσσών προγραμματισμού STL (λίστα εντολών) και SCL (δομημένη γλώσσα ελέγχου) για χρήση τόσο με τον ελεγκτή SIMATIC S7-300, όσο και με τον SIMATIC S7-400. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Οι πρωτόπειροι χρήστες θα εισαχθούν στο πεδίο του προγραμματιζόμενου λογικού ελέγχου, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες θα μάθουν για ειδικές εφαρμογές των προγραμματιζόμενων ελεγκτών SIMATIC S7. Η δισκέτα που περιλαμβάνεται περιέχει πολλά παραδείγματα προγραμματισμού γραμμένα σε STL και SCL, σε ξεχωριστές "βιβλιοθήκες". Τα παραδείγματα μπορούν να εμφανιστούν, να τροποποιηθούν και να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας τον περιλαμβανόμενο δίσκο CD-ROM με την έκδοση επίδειξη της γλώσσας STEP 7.

25χ18 εκ., 672 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
Άλλα πρόσωπα: Χρήστος Λ. Μήλιος (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-8050-65-5
ISBN (10ψήφιο): 960-8050-65-0
Βάρος: 1.533 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
37.40
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

33.66
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.