Αριθμολογία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αριθμολογία

Μαζί με τάντρα, αγιουρβέδα και αστρολογία

Harish Johari

Ένας ταντρικός λόγιος και ειδικός στις ινδουιστικές παραδόσεις της Αγιουρβέδα και της Αστρολογίας, ο Χάρι Γιοχάρι, παρουσιάζει το πρώτο σύστημα αριθμολογίας που συνδυάζει αριθμολογίκες αξίες, αστρολογικά δεδομένα και ανάλυση σωματοτύπων. Χρησιμοποιώντας απλούς υπολογισμούς, ο Γιοχάρι εξηγεί πώς να βρούμε τον ψυχικό μας αριθμό (αναπαριστά την εικόνα του εαυτού μας), τον αριθμό πεπρωμένου μας (αφορά το κάρμα και τον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι) και τον ονομαστικό μας αριθμό (δείχνει την κοινωνική και την επαγγελματική ζωή). Ο συγγραφέας δείχνει πως αυτοί οι αριθμοί αποκαλύπτουν το χαρακτήρα, την ευστροφία, τα ταλέντα, τη σεξουαλικότητα, την πνευματικότητα, την οικονομική κατάσταση και την υγεία μας. Ένα πλήρες κεφάλαιο αφιερώνεται σε κάθε αριθμό, στα χαρακτηριστικά του και στον αντίστοιχο πλανήτη, θεότητα και μάντρα του. Με βάση τον κυρίαρχό σας αριθμό (ή αριθμούς) δίνονται συμβουλές όσον αφορά τις δυνατές και αδύναμες περιόδους της ημέρας ή τουά τα ευνοϊκά χρώματα και τους πολύτιμους λίθους που πρέπει να φορεθούν, καθώς και διαλογισμούς για υγεία και ευημερία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Harish Johari

Harish Johari (Συγγραφέας)

Ζωγράφος, γλύπτης και συνθέτης ινδικής μουσικής (1934-1999). Ταντρικός μελετητής, ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην Αγιουρβέδα σε νεαρή ηλικία, μελετώντας κοντά σε αρκετούς παραδοσιακούς γιατρούς. Ήταν οδηγός του Μπάμπα Ραμ Ντας κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού του στη μυστικιστική Ινδία. Έγραψε δώδεκα βιβλία για την πνευματικότητα της Ανατολής, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα "Εργαλεία για την Τάντρα", "Τσάκρα", "Η θεραπευτική δύναμη των πολύτιμων λίθων" και "Αναπνοή, νους και συνείδηση". Έχει επίσης κυκλοφορήσει αρκετές βιντεοκασέτες με μαντρικούς διαλογισμούς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Pieter Weltevrede (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
291
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.442 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση