Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Γενικές αρχές μάρκετινγκ και ηλεκτρονικό εμπόριο
(Εφαρμογή e-Commerce και τουριστικές επιχειρήσεις: Μετασχηματισμός του Marketing Mix και σύγκριση με παραδοσιακές μορφές εμπορίου)

Γενικές αρχές μάρκετινγκ και ηλεκτρονικό εμπόριο
Αυτό το βιβλίο καλύπτει βασικές πτυχές του Μάρκετινγκ και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και ιδιαίτερα:
-Το πως μπορούν να παρουσιασθούν οι Βασικές Αρχές του Μάρκετινγκ με σαφήνεια και πληρότητα, όπως απαιτούν οι σημερινές ανάγκες της αγοράς.
-Το πως αναπτύσσεται το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce) και πως εισέρχεται δυναμικά στο χώρο επιρροής του Μάρκετινγκ.
-Το πως να αναπτυχθεί μια θεωρητική βάση-μοντέλο αλλά και εργαλεία-πίνακες εναλλακτικών αποφάσεων που θα βοηθήσουν τους ασχολούμενους με το Marketing αλλά και τους ίδιους τους επιχειρηματίες στο να πάρουν τις σωστές αποφάσεις τόσο στις απτές όσο και στις άυλες επιχειρήσεις.
-Το πως γίνονται οι εφαρμογές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και ποια είναι η διείσδυση και ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στις σύγχρονες επιχειρήσεις με εφαρμογή στις Τουριστικές Επιχειρήσεις.

24χ17 εκ., 315 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 380.102 9 (Εμπόριο, Ηλεκτρονικό), 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-7510-93-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7510-93-3
Βάρος: 0.663 κιλά
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
23.92
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

21.53
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Μαρία Μαρκάκη έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) από το Τμήμα ΜΠΔ του Πολυτεχνείου Κρήτης όπου εκπόνησε και τη σχετική διατριβή της σε θέματα Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Διευθύνει το Κέντρο Τεχνικών και Επιχειρηματικών Μελετών "Notion" (www.notion.gr) με έδρα την Κρήτη.

Ο Χρήστος Σκιαδάς είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Ανάλυσης Δεδομένων και Πρόβλεψης στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εισήγαγε και διδάσκει το μάθημα του Μάρκετινγκ στο παραπάνω Τμήμα. Διετέλεσε Αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Πρόεδρος του Τμήματος ΜΠΔ και μέλος πολλών επιτροπών όπως και υπεύθυνος και διευθυντής επιχειρήσεων και γραφείων μελετών πριν την ενασχόλησή του με τα ακαδημαϊκά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.