Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας
Συγγραφέας:   Νίκος Σαραφόπουλος


Offer
Η πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων κατά την εργασία και η χάραξη συστηματικής πολιτικής από κάθε επιχείρηση, προκειμένου να εξασφαλιστούν ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας, αποτελούν πρωταρχική απαίτηση των καιρών και αναδεικνύονται σε κεντρικά ζητήματα κοινωνικής στάσης και πολιτισμού.
Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός και χρήσιμος οδηγός για τους εργοδότες, τεχνικούς ασφάλειας, στελέχη επιχειρήσεων και όλους τους εργαζόμενους που εξειδικεύονται σε θέματα προστασίας στην εργασία. Περιλαμβάνει στοιχεία από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας. Επίσης, αναφέρει κάποιες αρχές που εξασφαλίζουν την καλύτερη οργάνωση των χώρων εργασίας, την ασφαλή χρήση των μηχανών και μέσων ατομικής προστασίας, την επιστημονική διαχείριση των χημικών ουσιών και της προστασίας από τον επαγγελματικό θόρυβο. Προτείνονται επίσης σύνθετες εργονομικές λύσεις και μέτρα προστασίας στα οικοδομικά και τεχνικά έργα. Τέλος, εκτιμώνται και αξιολογούνται οι κίνδυνοι και αναδεικνύεται η σημασία της ποιότητας στην εργασία ως η βασική αρχή πρόληψης των επαγγελματικών κινδύνων.

24χ17 εκ., 268 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βιβλία για την Επαγγελματική Κατάρτιση
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 331 (Εργασία)
ISBN: 978-960-375-317-9
ISBN (10ψήφιο): 960-375-317-3
Βάρος: 0.567 κιλά
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
18.35
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.66
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Νίκος Σαραφόπουλος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και εδώ και είκοσι χρόνια εργάζεται ως Τεχνικός Επιθεωρητής Εργασίας. Υπήρξε επίσης Επιστημονικός Συνεργάτης του τομέα Διοίκησης του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών. Έχει γράψει σχετικά βιβλία και μελέτες και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.