Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νομοθεσία των δημοσίων έργων
(Ενημέρωση μέχρι Οκτώβριο 2001)

Νομοθεσία των δημοσίων έργων
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται νομοθετικά κλ.π. κείμενα του τομέα των δημοσίων έργων της τελευταίας τριετίας και ειδικότερα οι τροποποιήσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας, ο νέος Νόμος για τις συγχωνεύσεις και οι σχετικές Εγκύκλιοι, Οδηγίες, Υπουργικές αποφάσεις, Γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ.λ.π.
Το πρώτο μέρος του βιβλίου έχει αφιερωθεί στην Κωδικοποίηση του Ν. 1418/84, δηλαδή του βασικού νόμου για τα δημόσια έργα, σύμφωνα με τις αλλεπάλληλες μέχρι σήμερα τροποποιήσεις του.
Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δύο Ερμηνευτικές Ανακοινώσεις της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων σχετικά με τις δημόσιες συμβάσεις και με τις συμβάσεις παραχώρησης. Οι Ανακοινώσεις αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για θέματα που αναφύονται σχετικά με τις συμβάσεις εκτέλεσης δημοσίων έργων και τις συμβάσεις παραχώρησης (αυτοχρηματοδοτούμενα, συγχρηματοδοτούμενα έργα κ.λπ.).
Τέλος το αλφαβητικό ευρετήριο του βιβλίου είναι, όπως και των προηγούμενων τόμων, ιδιαίτερα επιμελημένο ώστε οι παραπομπές να είναι ουσιαστικές και στα πραγματικά ενδιαφέροντα σημεία του κειμένου.
Η σειρά των τεσσάρων πλέον τόμων της Νομοθεσίας των Δημοσίων Έργων του Ντίνου Χρ. Ρόβλια, Φιλιώς Μεντή και Έφης Καράβη, καλύπτει το σύνολο των νομοθετικών εξελίξεων στα δημόσια έργα της τελευταίας δεκαπενταετίας.

21χ15 εκ., 887 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 4
Ταξινόμιση DDC: 342 (Δημόσιο δίκαιο)
ISBN: 978-960-15-0614-2
ISBN (10ψήφιο): 960-15-0614-4
Βάρος: 1.355 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
74.77
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

71.03
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.