Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επενδυτική επανάσταση
(Χρηματιστήριο, ασφαλιστικό, παιδεία, ανασχεδιασμός)
Συγγραφέας:   Παύλος Μαλινδρέτος


Offer
Η επενδυτική επανάσταση:
- Περιέχει ένα σύνολο "διαρθρωτικών αλλαγών" εξορθολογισμού και εξυγίανσης σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρήσεων, των αγορών και της Δημόσιας Διοίκησης, στα πλαίσια ενός νέου "τοπίου" τεχνολογικού, επενδυτικού, επαγγελματικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
- Σηματοδότησε τη ριζική μεταστροφή της οικονομικής πολιτικής με εφαρμογή μακροπρόθεσμης επενδυτικής στρατηγικής, ως "μεγάλη έκρηξη" (big bang) από 25ετίας στον ευρύτερο χώρο της ΕΕ και του ΟΟΣΑ.
- Έδωσε διέξοδο στη διεθνή οικονομική κρίση του "στασιμοπληθωρισμού", με τη δημιουργία μιας ανατροφοδοτικής διαδικασίας τεχνολογικής, επιχειρηματικής και οικονομικής προόδου και ανόδου του βιοτικού επιπέδου των Λαών (συνθήκες "νέας οικονομίας").
- Δημιούργησε ένα νέο όραμα συνεργασιμότητας και κοινωνικής συναίνεσης, με παροχή των επενδυτικών δικαιωμάτων ίσων ευκαιριών και ίσης πληροφόρησης και διεύρυνση των δυνατοτήτων ευρύτερης λαϊκής συμμετοχής στη δημιουργία εθνικού πλούτου και στο εισόδημα που παράγεται απ΄ αυτόν.[...]

24χ17 εκ., 285 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330 (Οικονομία )
ISBN: 978-960-02-1521-2
ISBN (10ψήφιο): 960-02-1521-9
Βάρος: 0.602 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
18.63
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.92
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.