Κάντε ειρήνη με τους γονείς σας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κάντε ειρήνη με τους γονείς σας

Harold H. Bloomfield

Leonard Felder

Ο Λέο Μπουσκάλια λέει: "Το βιβλίο "Κάντε ειρήνη με τους γονείς σας" είναι γεμάτο στοργή, συμπάθεια και κατανόηση. Καλογραμμένο, με καθημερινά περιστατικά για τις σχέσεις παιδιών - γονιών θα προσφέρει σε πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους ανεκτίμητη βοήθεια".[...] Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, ανεξάρτητα αν ζουν δίπλα σας ή στη μνήμη σας οι γονείς σας, πρέπει να συμφιλιωθείτε μαζί τους. Αυτό το έξοχο και πρακτικό βιβλίο προσανατολίζει σωστά τον καθένα μας ν` αντιμετωπίσει τις θεμελιώδεις σχέσεις στη ζωή του και να οικοδομήσει τις βάσεις ώστε να γίνει ένα ολοκληρωμένο, δημιουργικό και ευτυχισμένο άτομο.

Σοφία Ανδρεοπούλου (Μεταφραστής)

H Σοφία Ανδρεοπούλου είναι ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε επί τέσσερα χρόνια ως Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.Έχει δουλέψει ως ερευνήτρια, ως μεταφράστρια βιβλίων λογοτεχνίας και ψυχολογίας και ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Έχει γράψει σενάρια για μια εκπομπή ψυχολογίας, ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, ένα θεατρικό έργο και πολλά άρθρα. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί γραφείο στη Γλυφάδα, όπου δουλεύει με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Harold H. Bloomfield (Συγγραφέας)

Ο Δρ. Χάρολντ Μπλούμφιλντ είναι διακεκριμένος ψυχίατρος και συγγραφέας των βιβλίων: "Κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας", "Κάντε ειρήνη με τους γονείς σας", "Σύντροφοι στη ζωή" και "Εσωτερική χαρά". Τα βιβλία του διαβάζονται από εκατομμύρια αναγνώστες, σε περισσότερες από είκοσι χώρες, ενώ είναι απαραίτητα βοηθήματα σε πολλά σεμινάρια και εργαστήρια ψυχοθεραπείας. Ο Μπλούμφιλντ εμφανίζεται συχνά στην κρατική τηλεόραση και είναι ανάμεσα στους περιζήτητους ομιλητές και εισηγητές στα σεμινάρια, με κυρίαρχα θέματα την αυτοβελτίωση, το γάμο και την οικογένεια. Έχει τρία παιδιά και διατηρεί ένα κέντρο ψυχοθεραπείας στο Ντελ Μαρ, στην Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Leonard Felder

Leonard Felder (Συγγραφέας)

Ο Λέοναρντ Φέλντερ (Ph.D.) είναι ψυχολόγος και συγγραφέας και ζει στη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Μεγάλωσε στο Ντητρόιτ και αποφοίτησε από το κολέγιο Kenyon στο Οχάιο. Συνεργάστηκε με τον Χ. Μπλούμφιλντ στη συγγραφή του βιβλίου "Κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας" ενώ ο ίδιος εκτός από την πλούσια αρθρογραφία του σε περιοδικά και εφημερίδες έγραψε το βιβλίο: "A fresh start: How to let go of emotional baggage and enjoy your life again".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
265
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.404 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση