Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών
Συγγραφέας:   Αριστομένης Μακρής


Εισαγωγή στη σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών
[...] Στόχος του συγγράμματος είναι να δώσει στον αναγνώστη τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, ώστε να κατανοήσει τις αρχές λειτουργίας και εφαρμογής τους, καθώς και τις εξελίξεις και τις τάσεις της επιστημονικής έρευνας. Η προσέγγιση γίνεται βήμα προς βήμα, από τις βασικές έννοιες μέχρι τις πιο σύνθετες. Οι τομείς που καλύπτονται είναι: α) Η/Υ και περιφερειακά β) δίκτυα και διαδίκτυο γ) λογισμικό (λειτουργικά προγράμματα και εφαρμογές) δ) λογισμικό αυτοματισμού γραφείου ε) Προστασία και ασφάλεια στ) αρχιτεκτονική συστημάτων Η/Υ και ζ) τομείς εφαρμογών της τεχνολογίας των Η/Υ και των τηλεπικοινωνιών, καθώς και οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

24χ17 εκ., 197 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
ISBN: 978-960-359-088-0
ISBN (10ψήφιο): 960-359-088-6
Βάρος: 0.354 κιλά
Εκδότης: Μπένου Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
19.17
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αριστομένης Μακρής είναι υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων λογισμικού με ειδικότητα την υλοποίηση μεγάλων έργων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων (ERP) και Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (MIS) και Λέκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο γνωστικό αντικείμενο "Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων". Είναι διδάκτωρ του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Manchester, μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του LaVerne, California, USA και είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Στην εικοσαετή του καριέρα έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου εταιρειών πληροφορικής και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Πληροφορικής (ΣΕΕΠ).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.