Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εσωτερικός και εξωτερικός έλεγχος ανωνύμων εταιρειών
(Εφαρμογές, πρακτικά θέματα)
Συγγραφέας:   Θεοδώρα Παπαδάτου


Εσωτερικός και εξωτερικός έλεγχος ανωνύμων εταιρειών
Πρόκειται για Οικονομική έκδοση που πραγματεύεται το σημαντικό όσο και επίκαιρο θέμα του εξωτερικού και εσωτερικού ελέγχου των Ανωνύμων Εταιρειών. Αποτελείται από δύο τεύχη, εκ των οποίων το ένα περιέχει, θεωρητικά θέματα αναπτυγμένα με ιδιαίτερα αναλυτικό και σαφή τρόπο και το άλλο πρακτικά θέματα (λυμένα προβλήματα του Εσωτερικού ελέγχου και ελέγχου λογαριασμών Α.Ε.).
Το εγχειρίδιο μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια, αφενός μεν των εκπαιδευτικών της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ), που διδάσκουν σε Σχολές Οικονομικής Κατεύθυνσης, Διοίκησης, Οικονομίας, Λογιστικής και Ελεγκτικής αφετέρου των στελεχών των λογιστηρίων των Α.Ε., ιδιαιτέρως δε, των εισηγμένων στο Χ.Χ.Α., που σημειωτέον είναι υποχρεωμένες εντός έτους από σήμερα να εναρμονίσουν τους λογιστικούς μηχανισμούς και τη λειτουργία τους με τις επιταγές της σύγχρονης παγκόσμιας αγοράς που τις προσδιορίζει με σαφήνεια ο ΟΟΣΑ και η Εταιρική Διακυβέρνηση.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το βιβλίο διευκολύνει σημαντικά τη διδασκαλία των μαθημάτων της Ελεγκτικής, του εσωτερικού ελέγχου και του ελέγχου διοίκησης. Χρήσιμο έως αναγκαίο είναι και στους εκπαιδευτές σεμιναρίων που διδάσκουν Οικονομικό και Εσωτερικό Έλεγχο. Ακόμη στους Ορκωτούς Ελεγκτές και τους εισηγητές των επιμορφωτικών σεμιναρίων του ΣΟΕΛ (Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών).
Σημειώνεται τέλος ότι η συγγραφέας του βιβλίου έχει ασχοληθεί και έχει διδάξει για πολλά χρόνια το μάθημα της Ελεγκτικής τόσο στο ΤΕΙ της Πάτρας όσο και σε ξένα Πανεπιστήμια, όπως της Lille I και της Lyon I. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές έγιναν στον έλεγχο (Εσωτερικό και Οικονομικό) στο Πανεπιστήμιο του Paris IX - Dauphine.

24χ17 εκ., 111 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 338.7 (Εταιρείες)
Άλλα πρόσωπα: Δήμητρα Νικολοπούλου (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-301-576-5
ISBN (10ψήφιο): 960-301-576-8
Βάρος: 0.247 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
14.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.91
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.