Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

Ζητήματα οργάνωσης, σχεδιασμού και αξιολόγησης προγραμμάτων

Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται βασικά ζητήματα του θεωρητικού και εμπειρικού πλαισίου της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού. Συγκεκριμένα, αναλύει και οριοθετεί την έννοια της επιμόρφωσης, αναδεικνύει την αναγκαιότητά της, συστηματοποιεί την οργάνωσή της και παρουσιάζει τον ορθολογικό σχεδιασμό κάθε επιμορφωτικού προγράμματος.
Απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση, βασική και συνεχιζόμενη, των εκπαιδευτικών, σε στελέχη φορέων εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων, σε όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στο χώρο της επιμόρφωσης και γενικότερα σε κάθε εκπαιδευτικό, εκπαιδευτή ή εκπαιδευόμενο.

Παναγιώτης Δ. Ξωχέλλης

Παναγιώτης Δ. Ξωχέλλης (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Παναγιώτης Δ. Ξωχέλλης είναι ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Υπήρξε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και από το 1975 καθηγητής της Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η ερευνητική και συγγραφική του δραστηριότητα επικεντρώνονται στους τομείς Σχολική Παιδαγωγική, Διδακτική Έρευνα, Εκπαίδευση-Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση.

Ζωή Παπαναούμ - Τζίκα (Υπεύθυνος Σειράς)

Η Ζωή Παπαναούμ είναι Καθηγήτρια Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στη Διοίκηση Σχολείου και τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών.

Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου

Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου (Συγγραφέας)

Η Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1968. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών της ίδιας σχολής. Το 2002 αναγορεύθηκε διδάκτορας της Φιλοσοφίας στο Α.Π.Θ. Τα ενδιαφέροντά της και η επαγγελματική της απασχόληση κινούνται στο πεδίο της ανάπτυξης, εφαρμογής και αξιολόγησης προγραμμάτων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
118
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.175 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση