Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μαθήματα συστημάτων ελέγχου
(Μη γραμμικά Σ.Α.Ε., εξισώσεις καταστάσεως, ψηφιακά Σ.Α.Ε.)
Συγγραφέας:   Παντελής Χ. Βαφειάδης


Μαθήματα συστημάτων ελέγχου
Εισαγωγικό εκπαιδευτικό βοήθημα που συμπληρώνει το πρώτο μέρος. Καλύπτει τα "σύγχρονα συστήματα ελέγχου" σε τρία κεφάλαια, ήτοι τα μή γραμμικά, τις εξισώσεις καταστάσε­ως και τα ψηφιακά συστήματα, ενώ το πρώτο μέρος καλύπτει τα "κλασσικά συστήματα ελέγχου". Η ανάλυση των μή γραμμικών συστημάτων, στο 14ο κεφάλαιο, γίνεται με τη μέθοδο της περιγραφικής συναρτήσεως, η οποία είναι μέθοδος που εφαρμόζεται όταν στο σύστημα έχουμε ένα μόνο μή γραμμικό στοιχείο και έχει πολλές πρακτικές εφαρμογές. Στο 15ο κεφάλαιο καλύπτεται η μελέτη των συστημάτων με εξισώσεις καταστάσεως στο διά­στημα του χρόνου. Η μέθοδος αυτή έχει διαδοθεί γιατί μπορεί να εφαρμοσθεί σε συστήματα με πολλές εισόδους, σε μη γραμμικά, σε χρονικά μεταβαλλόμενα και σε ψηφιακά και γιατί παρέχει οικονομία συμβολισμών και ευκολία χρήσεως των ψηφιακών και των αναλογικών υπολογισ­τών. Τέλος στο 16ο κεφάλαιο ο αναγνώστης εισάγεται στην ανάλυση και στη σχεδίαση των ψηφιακών συστημάτων ελέγχου, αφού προηγουμένως αναπτυχθούν τα απαιτούμενα μαθηματικά εργαλεία, ήτοι ο μετασχηματισμός z και οι εξισώσεις διαφορών.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, όπως είναι τα περιεχόμενά του, αντιπροσωπευτικά κεφάλαια, κ.λπ., είναι δυνατόν να βρεθούν άμεσα με σύνθετη αναζήτηση και τη χρήση του κωδικού του 3513 στο πρόγραμμα "Εύδοξος" (service.eudoxus.gr).


Σημείωση: Κεντρική διάθεση: Παντελής Βαφειάδης, τηλ.: 210 2821892.

25χ18 εκ., 195 σελίδες
Δέσιμο: Δερματόδετο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2
ISBN13 Set: 978-960-7559-02-9
Ταξινόμιση DDC: 510 (Μαθηματικά)
ISBN: 978-960-7559-03-6
ISBN (10ψήφιο): 960-7559-03-7
Βάρος: 0.56 κιλά
Γράψε τη δική σου κριτική
25.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.