Luna
zoom in

Μοντέλα, γυμνά κορμιά και ώριμοι κύριοι πρόθυμοι να πληρώσουν για να τα δουν. Ο κόσμος της μόδας, οι λαμπερές σελίδες των περιοδικών και οι αποκαλύψεις-σοκ των λαϊκών ταμπλόιντς. Ο Άρης Σάρτας είναι πάλι στους δρόμους. Ο ρεπόρτερ της «Επίκαιρης» στην αναζήτηση του πρωτοσέλιδου. Γνωρίζει τον πληρωμένο έρωτα, και μπερδεύει το αστυνομικό ρεπορτάζ με τα editorial μόδας. Μόδα, media, μοντέλα. Η νύχτα και η μέρα. Το εμπόριο του πόθου. Γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας και όμορφα κορίτσια με εξωτικά ονόματα. Λούνα, για τους φίλους Λου. Αναστατώνει τη νύχτα της πόλης. Χαμογελάει στα εξώφυλλα των περιοδικών. Το βράδυ γδύνεται για τους εραστές της τέχνης. Και για τον Σάρτα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φώτης Γεωργελές

Φώτης Γεωργελές (Συγγραφέας)

Ο Φώτης Γεωργελές είναι δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Έχει διευθύνει το Έψιλον της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας το Μ2 της Μεσημβρινής, το Κλικ, το Men και το ραδιοφωνικό σταθμό Κλικ FM. Έχει εμφανιστεί στο κοινό και με τα ψευδώνυμα ΄Αρης Σάρτας και Α112. Ο ΄Αρης Σάρτας έζησε την προηγούμενη δεκαετία. Έγραψε το "Ροκ Μυθιστόρημα" την ΄Ανοιξη του ΄82 και εξαφανίστηκε το 1984, όταν το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Νέα Σύνορα Α. Α. Λιβάνη", (Γ΄ έκδοση). Ο Α112 έζησε τη δεκαετία του ΄80. Το "Ταξίδι στον ΄Αγριο Κόσμο των Media", η στήλη του στον Ταχυδρόμο, το ΄85 ως το ΄89, τελείωσε μαζί με τη δεκαετία. Α112 δε θα ξαναϋπάρξει πια. Η δεκαετία του ΄90 δεν έχει βρει ακόμα τα ονόματα που της ταιριάζουν. Ίσως να μην έχει καν ανάγκη από ψευδώνυμα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φώτης Πεχλιβανίδης (Εικονογράφος)

Ο Φώτης Πεχλιβανίδης είναι γραφίστας και σχεδιαστής κόμικ. Κόμικς του έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Βαβέλ, Πρόσωπα, Παρά Πέντε και στην Ελευθεροτυπία. Έχει εικονογραφήσει βιβλία και περιοδικά και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Ένα, Τηλέραμα, Και, Έψιλον και 01. Επίσης έχει κάνει πολιτικές γελοιογραφίες, τηλεοπτικά σποτ και διαφημιστικά. Είναι art director των περιοδικών Κλικ και Men, θέση που είχε παλιότερα και στα περιοδικά M2 και Madame Figaro.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
74
Διαστάσεις:
35x25
Βάρος:
0.617 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση