Η Γκουεντολίν του ερειπωμένου πύργου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Γκουεντολίν του ερειπωμένου πύργου

Μια γοτθική φαντασία

Διονύσης Παπαδόπουλος

9.23€ -10% 8.31€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608228092

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2001

  • Εκδότης

    Κοχλίας

Ένας συγγραφέας επιστρέφει στα πατρικά του εδάφη, στο χωριό όπου γεννήθηκε, για να ξαναβρεί τη χαμένη του έμπνευση. Οι άνθρωποι του χωριού κρύβουν πολλά μυστικά και γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο παράξενοι. Το φάντασμα μιας πανέμορφης γυναίκας εμφανίζεται στα ερείπια του παλιού υποστατικού, ζωντανεύοντας έναν αρχαίο θρύλο. Και η κόρη του πανδοχέα μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη οπτασία, παγιδευμένη στο χρόνο από έναν ανεκπλήρωτο όρκο. Ανάμεσα στις σκιές και στην αλήθεια, το παρελθόν εισβάλλει στο παρόν και ο θρύλος στοιχειώνει την πραγματικότητα οδηγώντας τον ήρωα όλο και πιο βαθιά στα μυστήρια της ίδιας του της ύπαρξης.
Γιάννης Σολδάτος

Γιάννης Σολδάτος (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Γιάννης Σολδάτος γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1952. Είναι ιδρυτής και διευθυντής του εκδοτικού οίκου "Αιγόκερως" που έχει στο ενεργητικό του την κυκλοφορία 200 κινηματογραφικών βιβλίων και 400 λογοτεχνικών. Έχει γράψει τα βιβλία: Ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου, Ελληνικός Κινηματογράφος, Στον αστερισμό του Κριού (μυθιστόρημα), Το αίνιγμα (μυθιστόρημα), Τρομαχτικές ιστορίες (διηγήματα), Πολεμικές ιστορίες (διηγήματα), Εύα (νουβέλα), Η Πλάνη (μυθιστόρημα), Διά του κατόπτρου (πορτρέτα Ελλήνων λογοτεχνών), Αλέξης Δαμιανός (κριτική βιογραφία), Ζαν Λικ Γκοντάρ (κριτική βιογραφία), Συνοπτική Ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου, Από το Γολγοθά μιας ορφανής στο ΠΑΣΟΚ κινηματο(ς)γραφική Ιστορία της Ελλάδος.

Ηλίας Καφάογλου

Ηλίας Καφάογλου (Επιμέλεια)

Ο Ηλίας Καφάογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Κείμενά του για τη λογοτεχνία έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Διαβάζω, Η Λέξη, Πόρφυρας, Το Τραμ, το Τέταρτο και στις εφημερίδες Αυγή και Τύπος της Κυριακής, με τα ψευδώνυμα Πέτρος Ρεζής και Κώστας Ηλιάδης. Έχει εκδώσει τα βιβλία: "Γραφή 1980-85", "Κείμενα νέων Ελλήνων λογοτεχνών" (σε συνεργασία με τον Κωστή Λιόντη, Υάκινθος, 1986), "Πλάνης βίος" (Ρόπτρον 1993), "Η άλλη ομηρία - Μια συνομιλία με τον Όμηρο Πέλλα" (Ύψιλον/Βιβλία, 1998).

Διονύσης Παπαδόπουλος

Διονύσης Παπαδόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως ψυχίατρος. Το 1984 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων "Επτά σπουδές θρίλερ", ενώ αργότερα ακολούθησαν τα μυθιστορήματα "Δαναΐδες" και "Ο πλανήτης της εκδίκησης". Το 1997 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο "Φάκελος Βαμπίρ" και την ίδια χρονιά το fantasy μυθιστόρημα "Το δακτυλίδι της Ταμάρις". Το 1998 εκδόθηκε το αστυνομικό μυθιστόρημα "Ποιος παίζει με τον υπολογιστή του Σέρλοκ Χολμς", το οποίο έγραψε σε συνεργασία με τον Σέργιο Μαυροκέφαλο και την επόμενη χρονιά το μυθιστόρημα φαντασίας "Όνειρο σε κύκλο". Έχει επίσης δημοσιεύσει διηγήματα και έχει μεταφράσει επιστημονικά και λογοτεχνικά βιβλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
190
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.294 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση