Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η στρατηγική της ποιότητας και η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση
Συγγραφέας:   Γεώργιος Καμπουρίδης


Offer
Το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της διεθνούς οικονομίας, επιβάλλει και στις ελληνικές Μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Προς την κατεύθυνση αυτή έρχεται να συμβάλει ο συγγραφέας μέσα από τη διεξοδική ανάλυση του θεωρητικού πλαισίου της στρατηγικής της ποιότητας και κυρίως μέσα από την παράθεση πρακτικών μεθόδων για τη βελτίωση της απόδοσης των ελληνικών ΜΜΕ.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία, θεμελιώνεται δε στα αποτελέσματα σχετικής έρευνας μεταξύ των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αποτελεί σημαντικό βοήθημα πρακτικής εφαρμογής εργαλείων και τεχνικών βελτίωσης της ποιότητας. Ειδικότερα για την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση, ο συγγραφέας προσδιορίζει με αναλυτικό τρόπο "τι πρέπει να κάνει" και "πώς πρέπει να το κάνει", ώστε να πετύχει ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που αφενός θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9000 και αφετέρου θα της επιτρέψει να διεισδύσει στις ώριμες διεθνείς αγορές.
Ο συγγραφέας προσφέρει στον αναγνώστη μια λεπτομερή ανάλυση των αρχών Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και ένα μοντέλο εφαρμογής τους από την ελληνική ΜΜΕ. Το βιβλίο ενδιαφέρει όλους όσοι ασχολούνται με τη διοίκηση των επιχειρήσεων και ειδικότερα όσους δραστηριοποιούνται στην εφαρμογή στρατηγικών ποιότητας ή προωθούν πολιτικές στο χώρο των ΜΜΕ.

24χ17 εκ., 254 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.7 (Εταιρείες)
ISBN: 978-960-209-528-7
ISBN (10ψήφιο): 960-209-528-8
Βάρος: 0.539 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
18.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γεώργιος Καμπουρίδης, μηχανολόγος μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διοίκηση των επιχειρήσεων στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain La Neuve, Βελγίου, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Staffordshire, Αγγλίας. Είναι επίκ. καθηγητής του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πάτρας από το 1989. Είναι σύμβουλος διοίκησης ΜΜΕ από το 1990. Έχει δημοσιεύσει σε διεθνή περιοδικά πρωτότυπες εργασίες σχετικά με τη στρατηγική της ποιότητας στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Το 1998 δημιούργησε το Πρόγραμμα Σπουδών Επιλογής "Τεχνολογία και οργάνωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων" του ΤΕΙ Πατρών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.