Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς
(Συλλογή - Κωδικοποίηση: Ενημερωμένη μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2001)
Συγγραφέας:   Μιχάλης Ρ. Τσιμπρής


Η νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς
Η 4η έκδοση της Νομοθεσίας της Κεφαλαιαγοράς έχει εμπλουτιστεί με τις νεώτερες διατάξεις που τέθηκαν σε ισχύ κατά το διάστημα από το 1999 μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2001. Ενόψει των σχετικών εξελίξεων, έχει εμπλουτιστεί με τμήμα για τη ΝΕΧΑ, καθώς και για το Χρηματιστήριο Παραγώγων. Επίσης περιέχονται όλες οι αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑΑ για τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών και τις διαδικασίες εισαγωγής στο ΧΑΑ. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στα ευρετήρια, ώστε να διευκολύνεται ο αναγνώστης να εντοπίσει το θέμα που τον ενδιαφέρει. Υπάρχει ευρετήριο θεματικό, ευρετήριο χρονολογικό - δηλαδή βάσει της χρονικής σειράς δημοσίευσης του κάθε νομοθετήματος -καθώς επίσης και ευρετήριο κωδικοποίησης. Το τελευταίο επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ διατάξεων νεώτερων νόμων και διατάξεων που τροποποιούνται από τις νεώτερες. Τα μέρη στα οποία χωρίζεται η συλλογή για την καλύτερη προσέγγιση του κειμένου είναι: Χρηματιστήρια Αξιών - ΧΑΑ - που διαιρείται σε Γενικές Διατάξεις, Παράλληλη Αγορά, ΝΕΧΑ και Αποθετήριο Αξιών - Χρηματιστήριο Παραγώγων, Επιχειρήσεις Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, Θεσμικοί Επενδυτές και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

24χ17 εκ., 1108 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330.026 (Οικονομία - Δίκαιο και νομοθεσία )
ISBN: 978-960-15-0492-6
ISBN (10ψήφιο): 960-15-0492-3
Βάρος: 2.281 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
89.72
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

85.23
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Μιχάλης Τσιμπρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πτυχίο 1984) και στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard. Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με διδακτορική διατριβή στο θέμα "Η δημόσια πρόταση αγοράς μετοχών". Δικηγορεί στην Αθήνα ως εταίρος της δικηγορικής εταιρείας "Μουσάς και Τσιμπρής".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.