Η ψυχολογία της υπεροχής στον αθλητισμό
zoom in
29.07€ -10% 26.16€
Μάριος Γούδας

Μάριος Γούδας (Συγγραφέας)

Ο Μάριος Γούδας είναι επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας φυσικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Έχει δημοσιευμένες εργασίες σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά στους τομείς της αθλητικής ψυχολογίας και της ψυχολογίας της άσκησης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Θεοδωράκης

Γιάννης Θεοδωράκης (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Θεοδωράκης είναι καθηγητής αθλητικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αθλητικών Ψυχολόγων (FESPAC), και κριτής διθενών και ελληνικών επιστημονικών αθλητικών περιοδικών. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 50 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και άλλες 60 σε ελληνικά. Επίσης, έχει διοργανώσει διεθνή σεμινάρια και έχει ασχοληθεί με την ψυχολογική υποστήριξη αθλητών υψηλού επιπέδου, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για 5 χρόνια στο χώρο των προγραμμάτων άσκησης της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αθανάσιος Παπαϊωάννου

Αθανάσιος Παπαϊωάννου (Συγγραφέας)

O Παπαϊωάννου Αθανάσιος είναι καθηγητής αθλητικής ψυχολογίας και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος Ψυχολογία της Άσκησης στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι ο εκδότης του International Journal of Sport and Exercise Psychology (IJESP) και του Routledge Companion of Sport and Exercise Psychology. Έχει συντονίσει ερευνητικά προγράμματα σε θέματα φυσικής δραστηριότητας και υγείας. Έχει γράψει 5 βιβλία στην περιοχή της αθλητικής ψυχολογίας και της σχολικής φυσικής αγωγής και πάνω από 200 άρθρα και κεφάλαια σε περιοδικά και βιβλία. Διδάσκει θέματα αθλητικής ψυχολογίας, φυσικής αγωγής και εφαρμοσμένης στατιστικής στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
357
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.749 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση