Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εγχειρίδιο αστρολογίας
(Γενικά και ειδικά θέματα: Συναστρία: Εφαρμογή αστρολογικών γνώσεων: Ερμηνεία αστρολογικών και αστρονομικών όρων)
Συγγραφέας:   Όλγα Κάσσα


Εγχειρίδιο αστρολογίας
Το Εγχειρίδιο Αστρολογίας, στην αναθεωρημένη του έκδοση, είναι ένα έργο μοναδικό στο είδος του. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το θεμέλιο για μια διαφορετική προσέγγιση της Αστρολογίας από τον Έλληνα αναγνώστη.
Μεθοδικά οργανωμένο αναλύει αστρολογικά θέματα με τρόπο σαφή, κατανοητό και συνδυαστικό, μια και η Αστρολογία είναι μια τέχνη με όψεις ποικίλες και διαρκώς ανανεούμενες.
Η εξαιρετική του διάρθρωση το καθιστά απαραίτητο εργαλείο για τους έμπειρους αστρολόγους όσο και για τους ενθουσιώδεις αλλά άπειρους οπαδούς της τέχνης.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια πληρέστερη μελέτη της αστρολογίας και σε όσους γνωρίζουν ήδη την τέχνη, αλλά θέλουν να εμβαθύνουν στις διαφορετικές όψεις της.

25χ18 εκ., 419 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Αστρολογία
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 133.5 (Αστρολογία )
ISBN: 978-960-268-059-9
ISBN (10ψήφιο): 960-268-059-8
Βάρος: 0.965 κιλά
Εκδότης: Ιάμβλιχος
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
22.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.58
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κάσσα, Όλγα
Η Κάσσα Όλγα γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Τελείωσε τις βασικές της σπουδές στο 1ο Γενικό Λύκειο Ζωγράφου και κατόπιν παρακολούθησε μαθήματα πληροφορικής στο ΤΕΛ-ΙΕΚ. Πετρά Αθηνών, απ΄ το οποίο απεφοίτησε με άριστα το 1993, ως προγραμματίστρια - χειρίστρια Η/Υ. Από το 1994 άρχισε να συνεργάζεται με αρκετές εταιρίες και ιδιωτικούς φορείς ως σύμβουλος μηχανογράφησης, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα της στους τομείς των Multimedia, Internet, Web Authorizing, D.I.P., online διαχείριση πληροφοριών, δίκτυα WAM και LAN και χρήσης εφαρμογών εμπορίου. Το 1994 εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του γνωστού περιοδικού για το διαδίκτυο "Surfing" της "Future Press", στο οποίο έγραφε άρθρα με γενικά θέματα του παγκόσμιου διαδικτύου. Με την αστρολογία άρχισε να ασχολείται από 16 ετών, καλύπτοντας σταδιακά όλο το φάσμα της παραδοσιακής σπουδής στην τέχνη. Από το 1991 ασχολείται με το χώρο της μηχανογραφημένης αστρολογίας, ερευνώντας κάθε στοιχείο της πληροφορικής και της διαδικτυακής πληροφορίας, η οποία θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην αστρολογία. Το 1994 εκδόθηκε από τις εκδόσεις "Ιάμβλιχος" το πρώτο της βιβλίο "Εγχειρίδιο αστρολογίας". Η ίδια δεν ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία, καθώς την θεωρεί χώρο εξελισσόμενης έρευνας και σκέψης. Στόχος της είναι να προσφέρει στην επιστήμη της αστρολογίας σύγχρονες γνώσεις, που πιθανώς θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη ανεξερεύνητων πεδίων της.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.