Πώς να αντιμετωπίσεις ένα χωρισμό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να αντιμετωπίσεις ένα χωρισμό

Vera Peiffer

9.59€ -26% 7.10€

Όταν μια μακρόχρονη σχέση φτάσει στο τέρμα της, άσχετα από το αν είσαστε παντρεμένοι ή όχι, νιώθετε πληγωμένοι, οργισμένοι και δυστυχείς. Όμως το να παραμένει κανείς σε μια κακή σχέση κάνει συνήθως περισσότερο κακό από τον ίδιο το χωρισμό. Στο βιβλίο αυτό σας προτείνουμε τρόπους για να ανακαλύψετε πότε η σχέση σας δεν έχει ελπίδες να διασωθεί. Τα πρακτικά προβλήματα που παρουσιάζονται σε μια τέτοια περίπτωση, όπως το να ανακοινώσετε τον χωρισμό σε φίλους και γονείς, να μοιράσετε τα υπάρχοντά σας και να διευθετήσετε τα οικονομικά σας, είναι οπωσδήποτε οδυνηρά. Θα `ρθουν στιγμές που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αισθήματα ενοχής και φόβου, μοναξιάς και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Όμως, μπορείτε να βρείτε το θάρρος και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας και να ξαναγίνετε δυνατοί και ευτυχισμένοι.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ιουλία Τέττερη

Ιουλία Τέττερη (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στη Χίο όπου και έζησε μέχρι την αποφοίτησή της από το τότε εξατάξιο γυμνάσιο. Σπούδασε φιλολογία στη φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και συμβουλευτική ψυχολογία στα Πανεπιστήμια Cambridge και Λονδίνου. Εργάστηκε αρχικά ως φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έπειτα ως ψυχολόγος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Ασχολήθηκε επίσης με τη μετάφραση, από την αγγλική, βιβλίων ψυχολογικού περιεχομένου (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Vera Peiffer (Συγγραφέας)

H Vera Peiffer εργάζεται ως αναλύτρια-υπνοθεραπεύτρια και κινησιολόγος για θέματα υγείας. Δίνει διεθνώς διαλέξεις και διοργανώνει μαθήματα και σεμινάρια στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Είναι επικεφαλής του ιδρύματος Peiffer, το οποίο ειδικεύεται στη διδασκαλία πρακτικών δεξιοτήτων ζωής.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
122
Διαστάσεις:
20x12
Βάρος:
0.158 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση