Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
50+Χ θέματα ανάπτυξης εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον
(Γ ενιαίου λυκείου τεχνολογική κατεύθυνση και ΤΕΕ)
Συγγραφέας:   Γιάννης Θ. Κάππος


Offer
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει θέματα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, τα οποία αποτελούν μια συλλογή, κατάλληλη για την εξάσκηση των μαθητών στον Προγραμματισμό, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και θέματα των εξετάσεων.
Είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αλλά και να δίνουν τη σωστή μεθοδολογία επίλυσης των ασκήσεων.
Οι εκφωνήσεις των θεμάτων δίνονται ξεχωριστά από τις λύσεις τους, έτσι ο μαθητής να έχει τη δυνατότητα να προσπαθήσει για να επιλύσει μόνος του τις ασκήσεις.
Οι λύσεις δίνονται με υποδειγματικό τρόπο, ξεκινώντας από τη σκέψη που πρέπει να κάνει κάποιος για να λύσει το θέμα, δίνοντας το διάγραμμα ροής και τον αλγόριθμο σε ψευδοκώδικα και, τέλος, παραθέτοντας το πρόγραμμα σε γλώσσα προγραμματισμού Turbo Pascal. Κάθε θέμα ολοκληρώνεται με τον έλεγχο οθρότητας του αλγορίθμου.
Το βιβλίο συνοδεύεται από δισκέτα, η οποία περιλαμβάνει την εκτελέσιμη μορφή των προγραμμάτων που αποτελούν τη λύση των ασκήσεων. Για όποιον δεν διαθέτει υπολογιστή, η εκτέλεση κάθε προγράμματος περιγράφεται μέσα στο βιβλίο.

24χ17 εκ., 194 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.1 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγραμματισμός), 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση))
ISBN: 978-960-209-460-0
ISBN (10ψήφιο): 960-209-460-5
Βάρος: 0.418 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
13.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΤΕΙ Καβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων και τα "Οι υπολογιστές-μια παρουσίαση με απλά λόγια", "Δουλέψτε με το AutoCAD 13 για το Dos", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 13c4", "Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική Ι", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 14" "Ο φωτορεαλισμός στο AutoCAD 14", "Το Internet με απλά λόγια", Εισαγωγή στο AutoCAD 2000", "Δουλέψτε με το AutoCAD 2000" και "Δουλέψτε με το AutoCAD2000i", που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ. Έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας. Ήταν υπεύθυνος για την απόδοση των όρων στα ελληνικά, κατά τον εξελληνισμό του AutoCAD 14 που έγινε από την εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες Α.Ε.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.