Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
5γλωσσο ερμηνευτικό λεξικό τουριστικών όρων

No Cover

24χ17 εκ., 239 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 030 (Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά)
ISBN: 978-960-390-014-6
ISBN (10ψήφιο): 960-390-014-1
Βάρος: 0.508 κιλά
Εκδότης: Interbooks
Έτος Κυκλοφορίας: 1997
Γράψε τη δική σου κριτική
13.85
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.33
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Λαΐνος, Ιωάννης Σ.
Ο Δρ Ιωάννης Λαΐνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Το 1967 απεφοίτησε από το Πρώτο Πρότυπο Λύκειο Αρρένων Αθηνών. Το ίδιο έτος εισήχθη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Το 1991 ανακυρήχθηκε διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης και Οικονομίας των επιχειρήσεων εναερίων μεταφορών. Είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων και συν-συγγραφέας άλλων δύο στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης και Οικονομίας των εναερίων μεταφορών. Έχει μεγάλο αριθμό διεθνών δημοσιεύσεων με επιστημονική κρίση, σε θέματα που αφορούν στη Διοίκηση-Οικονομία των εναερίων μεταφορών και την αξιοποίηση του ανθρώπινου παράγοντα. Δεκάδες σχετικών άρθρων του έχουν δημοσιευθεί επίσης στον ελληνικό πολιτικό και οικονομικό τύπο. Το 1972 εισήχθη στην Ολυμπιακή Αεροπορία με εξετάσεις στις οποίες αρίστευσε. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Τομέα Οικονομικών Μελετών (1986-2001), του ανετέθη από την Διοίκηση της Ο.Α. η εκπόνηση, την οποία έφερε σε πέρας με επιτυχία, δεκάδων οικονομοτεχνικών μελετών, σχετικών με τον προσδιορισμό της υφισταμένης οικονομικής πραγματικότητας της Ο.Α. τις αιτίες και τις προοπτικές της. Απεχώρησε από την Ο.Α. το 2001 εθελοντικά. Από το 1993 μέχρι σήμερα διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θέματα σχετικά με την Οικονομία και τη Διοίκηση των αεροπορικών επιχειρήσεων.

Ο Περικλής Λύτρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση. Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία στην Πολιτική Κοινωνιολογία και την Εφαρμοσμένη Πειραματική Ψυχολογία. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών D.E.A. στο Παρίσι και έχει αναγορευθεί Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Είναι καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων, Τουριστικής Κοινωνιολογίας και Τουριστικής Ψυχολογίας του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το συγγραφικό και ερευνητικό του έργο αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό εργασιών, μονογραφιών και συγγραμμάτων, καθώς επίσης και διαφόρων άλλων εκδόσεων στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή. Είναι μέλος επιστημονικών επιτροπών εκδόσεων, Σύμβουλος εκδόσεων, καθώς επίσης αρθρογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.