Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων

Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων
Το βιβλίο "Σχεδίαση Ψηφιακών Κυκλωμάτων" έχει σκοπό να καλύψει την ύλη του αντίστοιχου μαθήματος για τους σπουδαστές των ΤΕΙ, όπως αυτή προβλέπεται από το επίσημο αναλυτικό πρόγραμμα.

Κατεβλήθη προσπάθεια ώστε στην παρουσίαση της ύλης των διαφόρων κεφαλαίων να υπάρχει ευκρίνεια και σαφήνεια, χωρίς να υποβάλλεται ο ενδιαφερόμενος σε περιπολογίες. Το βιβλίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που ενδιαφέρονται για λογική σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων διότι πιστεύουμε ότι, λόγω του εκπαιδευτικού τρόπου που έχει συνταχθεί, μπορεί να βοηθήσει γενικότερα στον επαγγελματικό - επιστημονικό χώρο.

Ορισμένα θέματα δεν έχουν αναπτυχθεί σε βάθος και τούτο διότι εκφεύγουν κάπως από την ύλη του προβλεπόμενου μαθήματος, θεωρήθηκε όμως σκόπιμο να αναφερθούν διότι δίδουν μια γενικότερη ανάπτυξη στο αντικείμενο των ψηφιακών συστημάτων.

Τα κεφάλαια Α΄ και Β΄ αναφέρονται στα αριθμητικά συστήματα, στους κώδικες και στις λογικές συναρτήσεις. Τα κεφάλαια Γ΄ και Δ΄ αναλύουν λεπτομερώς τα συνδυαστικά και ακολουθιακά κυκλώματα. Τα κεφάλαια Ε΄ και ΣΤ΄ πραγματεύονται τα κυκλώματα προσαρμογής που χρησιμοποιούνται για την σχεδίαση αναλογικών και ψηφιακών συστημάτων και τις προγραμματιζόμενες λογικές διατάξεις. Τέλος, στο κεφάλαιο Ζ΄ δίδονται οι εξελίξεις των ψηφιακών συστημάτων στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)

24χ17 εκ., 221 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία), 621.381 5 (Ψηφιακά κυκλώματα)
ISBN: 978-960-359-023-1
ISBN (10ψήφιο): 960-359-023-1
Βάρος: 0.392 κιλά
Εκδότης: Μπένου Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 1996
Γράψε τη δική σου κριτική
20.25
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.23
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.