Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Όλοι οι σωστοί ελιγμοί
(Οδηγός για την κατάστρωση μιας πρωτοποριακής στρατηγικής)

Offer
Θέτοντας ως στόχο τη διαφοροποίηση της επιχείρησης από τους ανταγωνιστές της, που της εξασφαλίζει μια μοναδική στρατηγική θέση, ο Κ. Μαρκίδης βοηθάει τους μάνατζερ να εστιάσουν την προσοχή τους στις κρίσιμες επιλογές που βρίσκονται στην καρδιά όλων των καινοτόμων στρατηγικών.
Το Όλοι οι Σωστοί Ελιγμοί αποκαλύπτει πώς η δημιουργική σκέψη οδηγεί στη στρατηγική καινοτομία, δηλαδή ποια είναι τα μυστικά που κάνουν τους επιτυχημένους επιτελικούς της στρατηγικής να ξεχωρίζουν από τους άλλους.


Σημείωση: Πρόλογος: Νίκος Μ. Εμπέογλου

24χ16 εκ., 241 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής) , Μαρία Ανδρέου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-218-223-9
ISBN (10ψήφιο): 960-218-223-7
Βάρος: 0.482 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
18.80
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μαρκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
O Constantinos C. Markides είναι καθηγητής στρατηγικής και διεθνούς διοίκησης και πρόεδρος του Τμήματος Στρατηγικής στο London Business School. Διετέλεσε στέλεχος της Αναπτυξιακής Τράπεζας Κύπρου και ερευνητής στο Harvard Business School. Έχει διδάξει σε σεμινάρια πολλών εταιριών (Unilever, British Aerospace, Pirelli, Avon, Honeywell, Wellcome, Polygram κ.ά.) και συμμετέχει στην Ακαδημαϊκή Συμβουλευτική Επιτροπή του Διεθνούς Ινστιτούτου Διοίκησης της Κύπρου. Είναι επίσης μη εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Amathus (U.K.)Ltd. που ασχολείται με τον τουρισμό. Οι δημοσιεύσεις που αφορούν κυρίως θέματα στρατηγικής καινοτομίας, αναδιάρθρωσης εταιριών και διεθνών εξαγορών. Στα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η διοίκηση διαφοροποιημένων επιχειρήσεων και η χρήση της καινοτομίας και της εφευρετικότητας για την επίτευξη αποτελεσματικών στρατηγικών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Diversification, refocusing and economic performance" καθώς και αρκετών άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στα "Harvard Business Review", "Sloan Management Review", "Long Range Planning", "British Journal of Management", "Journal of International Business Studies", "Strategic Management Journal" και "Academy of Management Journal". Συνεκδότης του "European Management Journal", συμμετέχει στη συντακτική επιτροπή των περιοδικών "Strategic Management Journal" και "Academy of Management Journal". Είναι συνεργάτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Βήματος, στο Νταβός της Ελβετίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.