Σαν να σε ξέρω χρόνια
zoom in

Μέσα σου βρίσκεται ο θησαυρός.

Και μόνο όταν το πάρεις απόφαση και το θελήσεις με όλη τη δύναμη της καρδιάς σου μπορεί να βρεις το δρόμο σου.

Την απόλυτη ευτυχία. Και τότε θα συναντήσεις το προαιώνιο ταίρι σου.

Τότε μόνο.

 

Η Μυρσίνη, ένα κορίτσι που πλησιάζει τα τριάντα, ζει εδώ και αρκετά χρόνια στην Αθήνα. Οι βάρβαροι ρυθμοί της πρωτεύουσας, η αποξένωση των ανθρώπων, τα ρηχά συναισθήματα και οι εφήμερες σχέσεις, έχουν σκληρύνει την καρδιά της, τόσο που έχει απορρίψει τον έρωτα ως ιδέα, ως όραμα ολοκλήρωσης και ευτυχίας. Ώσπου ξαφνικά, ένας μικρός θεός εμφανίζεται από το πουθενά και της φέρνει τα πάνω κάτω...

Ένας έρωτας εισβάλλει στη ζωή της και σαρώνει τα πάντα! Τι παιχνίδια παίζει η μοίρα και ποιος την διαφεντεύει; Πώς να ξεχωρήσει κανείς ανάμεσα στα χιλιάδες σοκάκια του νου, το ένα, το μοναδικό, το δύσβατο μα και αληθινό μονοπάτι της καρδιάς;

'Σε παρακαλώ εγώ! Ένας μικρός κι ασήμαντος θεός! Μεγάλωσέ με!

Κάνε με να γίνω ολόκληρος ο εαυτός σου!

Ζήσε! Κι άσε την καρδιά σου ελεύθερη ν' αποφασίσει!...'

Το Σαν να σε Ξέρω Χρόνια είναι ένα μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη στα ξεχασμένα μέρη της καρδιάς, εκεί που συναντάει κανείς τον αληθινό του εαυτό, το χαμένο παιδί μέσα του... Εκεί που θυμάται πως κι ο ίδιος είναι ένας μικρός θεός που μπορεί να κάνει θαύματα στο όνομα της αγάπης.

'Έτσι κι αλλιώς όλα είναι μια πλάνη στη ζωή. Όλα έχουν δυο όψεις. Τις πιο πολλές φορές το συναίσθημα είναι η κινητήρια δύναμη για ότι κάνουμε. Μπορείς να το αφήσεις να σε οδηγήσει μα να 'χεις το νου σου να μη σε πάρει από κάτω. Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ότι θέλει,αρκεί να το σκέφτεται. Σημασία έχει το τώρα. Το ύστερα δεν το ξέρει κανείς. Κοίτα γύρω σου και μάζεψε όλη αυτή την εικόνα. Κλείσε την μέσα σου. Η ευτυχία πλανιέται σκόρπια. Κράτησέ την μέσα σου'.

Ελένη Περινού

Ελένη Περινού (Συγγραφέας)

Η Ελένη Περινού σπούδασε κλασική κιθάρα κι αργότερα, τελειώνοντας τα ΤΕΙ Αθηνών, ασχολήθηκε με την παιδαγωγική ως νηπιαγωγός. Παρακολούθησε σεμινάρια ψυχολογίας και διαλογισμού ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στον κλάδο της διαιτολογίας, ερευνώντας τους ψυχολογικούς παράγοντες που επιδρούν στη διατροφή. Εκτός από λογοτεχνία, η Ελένη Περινού έχει γράψει ποίηση, στίχους και τραγούδια. Επίσης, έχει εκδόσει τη δική της δουλειά "Περγαμηνή", όπου τραγουδά η ίδια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
198
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.306 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση