Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Έλεγχος ποιότητος στη ναυτιλιακή επιχείρηση και στο πλοίο
(Μαθήματα από την πρακτική εφαρμογή του ISM Code: Τροποποιήσεις του ISM Code από το 2001/2 σχέδιο απόφασης ΙΜΟ: IMO guidelines)

Έλεγχος ποιότητος στη ναυτιλιακή επιχείρηση και στο πλοίο
- Μαθήματα από την πρακτική εφαρμογή του ISM Code
- Τροποποιήσεις του ISM Code από το 2001-02 (σχέδιο απόφασης ΙΜΟ)
- IMO Guidelines

24χ17 εκ., 437 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 623.8 (Ναυτική τέχνη και επιστήμη), 658.562 (Ποιοτικός έλεγχος)
ISBN: 978-960-351-125-0
ISBN (10ψήφιο): 960-351-125-0
Βάρος: 0.912 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
28.53
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κωνσταντίνος Γκιζιάκης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Έχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών). Έχει Master από το Πανεπιστήμο του Kent της Αγγλίας και Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Guildhall του Λονδίνου της Αγγλίας στη ναυτιλιακή επιστήμη. Έχει δημοσιεύσει ένα μεγάλο αριθμό από άρθρα σε διεθνή περιοδικά. Έχει εργασθεί ως ερευνητής σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα σαν financial controller/advisor, και Γενικός Διευθυντής. Έχει εργασθεί στον δημόσιο τομέα ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Πρόεδρος στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Royal Institute of Navigation και του International Association of Maritime Economists.

Γουλιέλμος, Αλέξανδρος Μ.
Ο Αλέξανδρος Γουλιέλμος έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα (Ph.D.) από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Brunel. Εργάστηκε για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την τράπεζα American Express (ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις) και τα Ηνωμένα Ναυπηγεία Περάματος και Ιτέας. Επίσης για τα ναυπηγεία Αλιβερίου Α.Ε. και τον Όμιλο Εταιρειών Thenamaris Ships Management Inc. από το 1977, περιλαμβανομένης και της διοίκησης εταιρείας Ναυτιλιακών Ασφαλίσεων. Δίδαξε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς σας Ειδικός Επιστήμονας για δύο με τρία χρόνια. Το 1992 επανήλθε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς σαν αναπληρωτής καθηγητής και το 1998 εξελέγη καθηγητής για το γνωστικό αντικείμενο των θαλάσσιων και παράκτιων βιομηχανιών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι στη διοίκηση και οργάνωση των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, στη ναυτιλιακή πολιτική, στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, στην ακτοπλοΐα και στην οικονομική των ναυπηγείων. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διάφορα περιοδικά και από το 1991 έχει εκδώσει 7 συνολικά βιβλία και τέσσερεις μονογραφίες. Βιβλία: 1. Management ναυτιλιακών επιχειρήσεων 1993, 2. Διοίκηση και οργάνωση ναυτιλιακών επιχειρήσεων 1994, 3. Διοίκηση παράκτιων και θαλάσσιων βιομηχανιών 1997, 4. Management ναυτιλιακών επιχειρήσεων 1996 2η εκδ. κ.ά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.