Το αλφαβητάρι του εκσυγχρονισμένου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το αλφαβητάρι του εκσυγχρονισμένου

Που προβληματίζεται με το μέλλον και ενίοτε νοσταλγεί το παρελθόν

Στάθης Παπαγιαννίδης

6.00€ -27% 4.38€

Πίνετε τον καφέ σας γουλιά-γουλιά, καπνίζοντας μισό πακέτο τσιγάρα μέχρι να τελειώσει;
Εκσυγχρονιστείτε: Οι Ιταλοί πίνουν τον εσπρέσο σφηνάκι στα όρθια, σε 10 δευτερόλεπτα, με δύο γουλιές. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Θέλετε να αγοράσετε υπολογιστή αλλά φοβάστε την τεχνολογία;
Εκσυγχρονιστείτε: Ο υπολογιστής είναι ο καλύτερός σας φίλος. Στο Διαδίκτυο θα κάνετε γνωριμίες, θα δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο στη Γουαδελούπη και θα σερφάρετε στον κόσμο της γνώσης, της τσόντας και των ιών.
`Ο εκσυγχρονισμός δεν είναι δίλημμα, είναι μονόδρομος` έγραψε ο Κώστας Σημίτης στο Βήμα (28/5/2000). Στο βιβλίο αυτό προσπαθούμε να προβλέψουμε εάν ο μονόδρομος αυτός οδηγεί σε λεωφόρο ή σε τοίχο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Στάθης Παπαγιαννίδης

Στάθης Παπαγιαννίδης (Συγγραφέας)

Ο Στάθης Παπαγιαννίδης γεννήθηκε το 1963 στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και μάνατζμεντ στο London School of Economics. Εργάστηκε στην British Aerospace, στην ΑΓΕΤ Ηρακλής και στην Εθνική Τράπεζα, ενώ από το 1994 προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Alpah Bank. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες όπως "Έξυπνο Χρήμα", "Οικονομικός Ταχυδρόμος", "Σύγχρονη Επιχείρηση", "Ιχνευτής" και "On Line".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
187
Διαστάσεις:
12x8
Βάρος:
0.095 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση