Η δύναμη του 5
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η δύναμη του 5

Εκατοντάδες σύντομοι επιστημονικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα έως 5 λεπτά να αυξήσετε την ενέργειά σας, να κάψετε λίπος, να επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης και να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Robert K. Cooper

Harold H. Bloomfield

Βαθιά μέσα στον άνθρωπο κατοικούν δυνάμεις, που κοιμούνται. Δυνάμεις, που μπορούν να τον εκπλήξουν, που ποτέ δεν ονειρεύτηκε πως έχει, δυνάμεις, που θα μπορούσαν ν` αλλάξουν δραστικά τη ζωή του, αν ξυπνούσαν και έμπαιναν στην υπηρεσία της δράσης. Η Δύναμη του 5 είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο για όλους αυτούς, που επιθυμούν να νιώθουν καλά. Είναι γεμάτο από εκατοντάδες ειδικούς τρόπους, για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Είναι ευκολοδιάβαστο και βασίζεται στα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Η Δύναμη του 5 θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη για την προώθηση της υγείας, σε κάθε νοσοκομείο, κλινική ή πρόγραμμα καλής φυσικής κατάστασης σε όλη τη χώρα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αντωνέλλα Μουτσοπούλου (Μεταφραστής)


Αλκμήνη Ψιλοπούλου

Αλκμήνη Ψιλοπούλου (Επιμέλεια)

Η Αλκμήνη Ψιλοπούλου γεννήθηκε το 1952. Σπούδασε Ιστορία - Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού ως αρχαιολόγος από το 1977 ως το 1983. Από το 1984 συνεργάζεται ως δημοσιογράφος με τις εφημερίδες "Πρώτη", όπου ήταν και υπεύθυνη καλλιτεχνικών σελιδών, "Αυγή", "Κυριακάτική Ελευθεροτυπία", με τα περιοδικά "Γυναίκα", "Πάνθεον", "Τηλέραμα", "Διπλό Τηλέραμα", στο οποίο είχε την ευθύνη της αρχισυνταξίας και την επιμέλεια του ελεύθερου ρεπορτάζ, Και, όπου εργάστηκε στην αρχισυνταξία και στην επιμέλεια ύλης, "Μαντάμ Φιγκαρό".

Robert K. Cooper (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Harold H. Bloomfield (Συγγραφέας)

Ο Δρ. Χάρολντ Μπλούμφιλντ είναι διακεκριμένος ψυχίατρος και συγγραφέας των βιβλίων: "Κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας", "Κάντε ειρήνη με τους γονείς σας", "Σύντροφοι στη ζωή" και "Εσωτερική χαρά". Τα βιβλία του διαβάζονται από εκατομμύρια αναγνώστες, σε περισσότερες από είκοσι χώρες, ενώ είναι απαραίτητα βοηθήματα σε πολλά σεμινάρια και εργαστήρια ψυχοθεραπείας. Ο Μπλούμφιλντ εμφανίζεται συχνά στην κρατική τηλεόραση και είναι ανάμεσα στους περιζήτητους ομιλητές και εισηγητές στα σεμινάρια, με κυρίαρχα θέματα την αυτοβελτίωση, το γάμο και την οικογένεια. Έχει τρία παιδιά και διατηρεί ένα κέντρο ψυχοθεραπείας στο Ντελ Μαρ, στην Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
621
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.799 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση