Φυσιολογία της οντογένεσης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φυσιολογία της οντογένεσης

Λειτουργικές αρχές από τη γονιμοποίηση έως τη γήρανση

Νικόλαος Θ. Σοφιάδης

Tatyana N. Malyarenko

15.00€ -10% 13.50€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601209197

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2000

  • Εκδότης

    University Studio Press

Αντώνιος Ι. Καμπάς (Επιμέλεια)

Ο Αντώνης Καμπάς γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική Αγωγή και Ψυχολογία στα Πανεπιστήμια Κολωνίας και Ζααρμπρούκεν. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυσική Αγωγή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Σήμερα διδάσκει ως Λέκτορας στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. και στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ιδίου Πανεπιστημίου. Εργασίες του δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ψυχοκινητικής και μέλος άλλων επιστημονικών φορέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Νικόλαος Θ. Σοφιάδης

Νικόλαος Θ. Σοφιάδης (Συγγραφέας)

Ο καθηγητής Νικόλαος Σοφιάδης γεννήθηκε το 1943 στη Γεωργία. Από το 1962-67 φοίτησε στη σχολή Βιολογίας και Χημείας του Κρατικού Πανεπιστημίου της πόλης Οριόλ Ρωσίας. Από το 1968 έως 1982 εργάσθηκε στο Εργαστήριο Φυσιολογίας του Ερευνητικού Ινστιτούτου Πειραματικής Παθολογίας και Θεραπείας της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ, στην πόλη Σουχούμι. Το 1980-1982 δίδαξε το μάθημα της Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο της πόλης Σουχούμι. Από το 1982 έως το 1989 διετέλεσε υφηγητής στον Τομέα Φυσιολογίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της πόλης Ταμπόβ Ρωσίας. Το 1987 πήρε τον μεταδιδακτορικό επιστημονικό τίτλο του Υφηγητή στο γνωστικό αντικείμενο της φυσιολογίας. Το 1990 με την πενταμελή οικογένειά του μετανάστευσε μόνιμα στην Ελλάδα. Από το 1991 ανήκει στο διδακτικό προσωπικό στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και διδάσκει το μάθημα της φυσιολογίας. Έχει συγγράψει 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις και πανεπιστημιακά συγγράμματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Tatyana N. Malyarenko

Tatyana N. Malyarenko (Συγγραφέας)

H Tatyana N. Malyarenko -Chairman of Scientific- Methodical Department of Dzerjinsky Central Clinical Sanatorium and professor of Psychology Department of Sochi State University of Tourism and Recreation Ρωσικής Ομοσπονδίας, είναι συγγραφέας 350 επιστημονικών έργων, 8 μονογραφιών που αφορούν φυσιολογία της οντογένεσης του εγκεφάλου και συστήματος κυκλοφορίας, επίσης του βιβλίου "Φυσιολογική βάση βαλεολογίας", το οποίο επιμελήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, Ακαδημαϊκός V. I. Tkachenko.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
227
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.483 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση