Φρύνη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φρύνη

Ταξίδι στον έρωτα και στην Ευρώπη: Ποιήματα

Δημήτρης Βάρος

[...] Η αγάπη είναι μια αρρώστια του μυαλού Δίνει αφή στις παραισθήσεις Κάνει τα κορμιά να αναρριγούν Κάνει τα όνειρα να αιμορραγούν Τη μοναξιά να τρίζει τις σκάλες τα μεσάνυχτα και να τρομοκρατεί Κάθε που φτάνεις στο τέλος να θυμάσαι πως μόλις έφτασες και πάλι στην αρχή Η γοητεία της εμπειρίας είναι το μυστικό της έλξης του έρωτα και της ίδιας της ζωής
Δημήτρης Βάρος

Δημήτρης Βάρος (Συγγραφέας)

O Δημήτρης Bάρος, με καταγωγή από τη Mυτιλήνη, γεννήθηκε στη Xίο το 1949 και μεγάλωσε στη Σάμο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Λονδίνο και από το 1976 διετέλεσε διευθυντής ή διευθυντής σύνταξης σε εφημερίδες όπως "Ακρόπολις", "Έθνος", " Έθνος της Κυριακής", "Τύπος της Κυριακής", "Πρώτη", "Βέτο" καθώς και σε πολλά περιοδικά. Έργα του ποιητικά: "Ω ξειν...", 1976, "Το όνειρο της Ανδρομέδας", 1980, "Θηρασία", 1997, "Φρύνη", 2000. Ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος μελοποίησε ποιήματά του από τους δίσκους "Ηλεκτρικός Θησέας" και "Τολμηρή επικοινωνία".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
109
Διαστάσεις:
24χ15
Βάρος:
0.214 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Εξαιρετική ποίηση. Μαζί με τη "Θηρασία" του ο…

★ ★ ★ ★ ★

Εξαιρετική ποίηση. Μαζί με τη "Θηρασία" του ο Δημήτρης Βάρος φωτίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας που το έχουμε μπροστά μας και δεν το βλέπουμε!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 01/06/2011)