Η κρίση στα Βαλκάνια και η Ελλάδα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η κρίση στα Βαλκάνια και η Ελλάδα

Francois Thual

5.30€ -10% 4.77€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602830611

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια , Αυτοβιογραφίες

  • Έτος κυκλοφορίας

    1998

  • Εκδότης

    Ροές

Αλέξανδρος Βέλιος

Αλέξανδρος Βέλιος (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Αλέξανδρος Βέλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε φιλοσοφία στο Παρίσι. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και τη συγγραφή. Διετέλεσε διευθυντής σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (Κανάλι 1 και Κανάλι 15) και πολιτικός σχολιαστής σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Επίσης ήταν υπεύθυνος σειράς δοκιμίων στις εκδόσεις Ροές/Printa. Έφυγε από τη ζωή στις 4 Σεπτεμβρίου 2016 σε ηλικία 63 ετών. Κατέφυγε στη λύση της "μη υποβοηθούμενης ευθανασίας" καθώς υπέφερε από καρκίνο.

Γεώργιος Ε. Σέκερης

Γεώργιος Ε. Σέκερης (Μεταφραστής)

Ο Γ. Ε. Σέκερης είναι πρέσβης ε.τ. Επί σειρά ετών διδάσκει στις στρατιωτικές σχολές της χώρας και στην Αστυνομική Ακαδημία και αρθρογραφεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια σειρά από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σε διεθνείς διασκέψεις και στο ΝΑΤΟ, του οποίου διετέλεσε και Εκτελεστικός Γραμματέας. Διαφωνήσας με την κυβερνητική πολιτική παραιτήθηκε από τη διπλωματική υπηρεσία δύο φορές -το 1973 και το 1987- τη δεύτερη οριστικά.

Francois Thual (Συγγραφέας)

Ο Φρανσουά Τυάλ είναι Γάλλος ιστορικός και κοινωνιολόγος, ειδικευμένος στα προβλήματα γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής. Με τα βιβλία του επιδιώκει μια επιστημονική διερεύνηση των ιδεολογικών συστημάτων ως συνιστωσών της γεωπολιτικής, στοχεύοντας να αναλύσει την κίνηση των ιδεών και των συλλογικών απεικονίσεων, αναφορικά με την επίδρασή τους στην εξέλιξη των διεθνών σχέσεων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
78
Διαστάσεις:
16x11
Βάρος:
0.077 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση