Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Θεωρίες της κοινωνικής ψυχολογίας

Offer
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον 3ο τόμο της σειράς "Κοινωνικοψυχολογικές Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση - Διαπολιτισμική αγωγή" και περιλαμβάνει μελέτες των οποίων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους παραπάνω επιστημονικούς χώρους. Οι μελέτες είναι ατομικές. Τα κείμενα βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

21χ14 εκ., 198 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Κοινωνιοψυχολογικές Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση - Διαπολιτισμική αγωγή
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 3
Ταξινόμιση DDC: 302 (Κοινωνική ψυχολογία)
Άλλα πρόσωπα: Παντελής Γεωργογιάννης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-01-0717-3
ISBN (10ψήφιο): 960-01-0717-3
Βάρος: 0.306 κιλά
Εκδότης: Gutenberg
Έτος Κυκλοφορίας: 1997
Γράψε τη δική σου κριτική
10.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παντελής Γεωργογιάννης (γεν. Πιστιανά Άρτας) είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης, διπλωματούχος Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Bochum της Γερμανίας και διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου. Δίδαξε την ελληνική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα στα ενταγμένα σχολεία της Γερμανίας από το 1972 έως το 1980, και κατά περιόδους, συνολικά για 4 χρόνια, την ελληνική ως ξένη γλώσσα στα Λαϊκά Πανεπιστήμια της ίδιας χώρας. Υπηρετεί ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Πατρών. Δημοσίευσε σειρά επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, συμμετείχε με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, οργάνωσε διεθνή συνέδρια και προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και φοιτητών από τις Δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Κεντρική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Κάτω Ιταλία κ.λπ. Είναι ο εισηγητής και επιστημονικός υπεύθυνος του μεταπτυχιακού προγράμματος απόφοιτων Πανεπιστημιακών Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας του Εξωτερικού, που διεξάγεται μόνιμα στο Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και χρηματοδοτείται από τη Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων του ΥΠ.Ε.Π.Θ. Είναι υπεύθυνος της επιστημονικής σειράς "Κοινωνικοψυχολογικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση - Διαπολιτισμική Αγωγή" των εκδόσεων Gutenberg και της διδακτικής σειράς "Ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα". Δημιούργησε το πλαίσιο για την απόσπαση εκπαιδευτικών στα Πανεπιστημιακά Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας των Δημοκρατιών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με στόχο την εκπαίδευση δασκάλων σ΄ αυτές τις χώρες και την αναβάθμιση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.