Κινητική μάθηση και απόδοση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κινητική μάθηση και απόδοση

Από τις βασικές αρχές στην πρακτική

Richard A. Schmidt

Το βιβλίο Κινητική Μάθηση και Απόδοση: Από τις Βασικές Αρχές στην Πρακτική, πραγματεύεται τα πάντα. Κανένα άλλο βιβλίο δεν οικοδομεί ένα καλύτερο πλαίσιο για την εκμάθηση των βασικών αρχών και των πρακτικών της απόκτησης της κινητικής ικανότητας και βελτίωσης της κινητικής απόδοσης. Με αυτό το οπωσδήποτε εισαγωγικό συγγραφικό έργο, θα γνωρίσετε τις μεθοδεύσεις που στηρίζουν τη δεξιοτεχνική εκτέλεση, το πώς μαθαίνονται οι δεξιοτεχνικές εκτελέσεις και πώς να εφαρμόσετε τις αρχές της δεξιοτεχνικής εκτέλεσης και μάθησης στη διδασκαλία, στην προπονητική καθοδήγηση και στην αποκατάσταση. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελιζάνα Πολλάτου (Μεταφραστής)

Η Ελιζάνα Πολλάτου γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 1966. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1988. Εργάστηκε στην εθνική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής. Είναι κάτοχος Master of Science από το University of Illinois at Chicago και διδακτορικού διπλώματος από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στον τομέα της κινητικής μάθησης. Είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. που εδρεύει στα Τρίκαλα. Ζει στα Γρεβενά, με το σύζυγό της Στέλιο Ζαρογιάννη, μηχανικό, και τα δυο τους παιδιά, Σπύρο και Ίωνα.

Ευθύμιος Κιουμουρτζόγλου (Επιμέλεια)


Richard A. Schmidt

Richard A. Schmidt (Συγγραφέας)

O Richard A. Schmidt διευθύνει τη δική του εταιρία συμβούλων: Έρευνα στην Ανθρώπινη Απόδοση η οποία βρίσκεται στην Marina del Rey στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. όπου ερευνά θέματα σχετικά με την ανθρώπινη απόδοση, ανθρώπινους παράγοντες και εργονομία. Είναι επίσης επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άνζελες. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς αλλά και πιο σημαντικούς ερευνητές στο χώρο της κινητικής συμπεριφοράς καθώς έχει 35 χρόνια σχετικής εμπειρίας και έχει δημοσιεύσεις πολλαπλές ερευνητικές εργασίες. Ο εμπνευστής της θεωρίας του σχήματος δημιούργησε το Journal of Motor Behavior και ήταν ο εκδότης του για 11 συνεχόμενα έτη. Έγραψε την πρώτη έκδοση του βιβλίου "Κινητικός Έλεγχος και Μάθηση" το 1982 ενώ το 1991 έγραψε την πρώτη έκδοση του βιβλίου "Κινητική Μάθηση και Απόδοση" ενώ έχουν μέχρι σήμερα καινούργιες εκδόσεις και των δύο συγγραμμάτων. Οι δραστηριότητες αναψυχής του Dr. Schmidt περιλαμβάνουν την ιστιοπλοία, την κολύμβηση, και τους αγώνες αυτοκινήτων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
348
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.872 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση