Τα αντίδοτα του έρωτα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα αντίδοτα του έρωτα

Publius Naso Ovidius

Είναι ολέθριο πράγμα ο έρωτας κατά το Ρωμαίο συγγραφέα. Πρέπει λοιπόν να τον αποφεύγουμε πάση θυσία. Κι αν έρθει και μας βρει, να έχουμε έτοιμα τα αντίδοτα που θα τον διώξουν μακριά μας. Σαρκασμός της αιώνιας αρρώστιας που πολύ συχνά μας οδηγεί στην τρέλα ή και το θάνατο.

Publius Naso Ovidius

Publius Naso Ovidius (Συγγραφέας)

Ο Πάπλιος Οβίδιος Νάσων (γνωστός ως Οβίδιος) ήταν Ρωμαίος ποιητής (43 π.Χ.-18 μ.Χ.) γνωστός περισσότερο για το έργο του "Μεταμορφώσεις".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κατερίνα Μαγγανά

Κατερίνα Μαγγανά (Μεταφραστής)

Η Κατερίνα Μαγγανά γεννήθηκε στην Αθήνα, Σπούδασε Νομικά και Δημοσιογραφία στην Αθήνα και Γαλλική Γλώσσα στη Γαλλία. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία από το 1996 στην καθημερινή εκπομπή της ΕΤ1 "Άλλη μέρα" κάνοντας ελεύθερο ρεπορτάζ. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του ντοκιμαντέρ με έρευνα, κείμενα και παρουσίαση ("Αναζήτηση, Ένας άνθρωπος, ένας τόπος", "Φαινόμενα", Δημιουργώντας το αύριο" ΕΤ1). Εκτός από την ΕΤ1, έχει συνεργαστεί με το κανάλι Filmnet κάνονταςδημοσιογραφική επιμέλεια στις σειρές: "Αστέρια της πόλης" και "Week-end". Κείμενα της έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα "Βραδυνή" και στο περιοδικό "Vita". Έχει συνεργαστεί με τον εκδοτικό οίκο Περίπλους μεταφράζοντας από τα γαλλικά το έργο του Οβίδιου: "Τα αντίδοτα του έρωτα" Μιλαει επίσης αγγλικά και ισπανικά.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
17x12
Βάρος:
0.074 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση